Αρχική Ν. Αρκαδίας Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Τρία άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, σε Αρκαδία και Κορινθία.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο των ελέγχων, εν ‘ όψει των εορτών του Πάσχα, για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης πυροτεχνικών ειδών.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 1.450 κροτίδες.

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, ενόψει των Εορτών του Πάσχα, για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και λοιπών πυροτεχνικών ειδών, συνελήφθησαν σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσειςτρία άτομα σε Αρκαδία και Κορινθία.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα:

Στην Κορινθία:

Στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.486 κροτίδες.

Στην Αρκαδία:

Στο Λεωνίδιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με την Ομάδα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών Αρκαδίας, συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κροτίδες, 29 αυτοσχέδια εκρηκτικά – πυροτεχνήματα και μικροποσότητα κάνναβης.

Στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 κροτίδες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.