Αρχική Ν. Αρκαδίας Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει ενεργά τις δράσεις της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει ενεργά τις δράσεις της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Τη βάση μιας ουσιαστικής θεσμικής συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος έθεσε κατά τη συνάντησή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Τρουπής με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπένο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Παναγιώτα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Ο κ. Μπένος, αναφέρθηκε στις δράσεις και τα συνέδρια που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα στην Αρκαδία με τον κ. Τρουπή να δηλώνει ότι η Ομοσπονδία θα έχει την έμπρακτη στήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, το οποίο προσφέρεται να διαθέσει τις εγκαταστάσεις του για να συμβάλει στην πραγματοποίηση τους.

Ο κ. Τρουπής πρότεινε επίσης ορισμένες από τις δράσεις του Παγκόσμιου Συνεδρίου των Αρκάδων που προετοιμάζεται, να πραγματοποιηθούν στη Μεγαλόπολη. Με την εκεί παρουσία τους τα μέλη της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες, θα μπορέσουν να έρθουν σε άμεση επαφή με τα προβλήματα που συνεπάγεται η απολιγνιτοποίηση, να καταθέσουν τις απόψεις τους και να συμβάλουν στο μέτρο του εφικτού στη λύση τους.

Τέλος συζητήθηκαν και αναζητήθηκαν τρόποι για την προβολή των Αρκαδικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων, με την υποστήριξη της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.