Αρχική Ν. Αργολίδος Η ολυμπιακή φλόγα στο Ναύπλιο: Σε ποιους δρόμους δεν θα γίνεται απόθεση...

Η ολυμπιακή φλόγα στο Ναύπλιο: Σε ποιους δρόμους δεν θα γίνεται απόθεση απορριμμάτων

Αγαπητοί Συνδημότες
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 17/4/2024,στο πλαίσιο του
προγράμματος «Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στην Ελλάδα για το Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή φλόγα θα ταξιδέψει και στην πόλη μας και θα συνεχίσει την πορεία της διασχίζοντας σχεδόν όλη την Παλιά πόλη του Ναυπλίου ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή:
«από οδό Άργους δεξιά στην οδ. ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-αριστερά παραλ.οδ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ-ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ –κόμβος ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ-ευθεία και αριστερά στην οδ.ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΓΓΡΟΥ και
α)δεξιά προς την οδ.ΒΑΣ.ΑΜΑΛΙΑΣ (τα αυτοκίνητα) με στάθμευση έμπροσθεν ALPHA BANK και
β)δεξιά προς την οδ.ΒΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (οι λαμπαδηδρόμοι) -ευθεία και τερματισμό στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Παρακαλούμε τους Δημότες και τους επιχειρηματίες του δήμου που οι οικίες και οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται στην διαδρομή που αναφέρουμε καθώς και σε όλη την πλατεία Συντάγματος , την Τετάρτη 17-4-2024 και από ώρα 12:00 μ.μ. έως 17:00 μ.μ.
1)Να μην αποθέσουν σκουπίδια στους χώρους που βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων , καθώς δεν θα υπάρχουν κάδοι γιατί η Υπηρεσία Καθαριότητας θα τους απομακρύνει για το διάστημα αυτό, αλλά ούτε και εκτός κάδων και

2)Να φροντίσουν να αδειάσουν τον χώρο έξω και μπροστά από την επιχείρηση τους από τραπέζια, σταντ, πάγκους, διαφημιστικά κλπ. έτσι ώστε οι δρόμοι ,τα πεζοδρόμια των οδών και η πλατεία Συντάγματος να είναι εντελώς ελεύθερα. Ζητάμε την κατανόηση σας για την ολιγόωρη ταλαιπωρία και την αμέριστη συνεργασία σας ,ώστε να διευκολυνθεί η πομπή από αυτοκίνητα και 2 λαμπαδηδρόμους, καθώς το συγκεκριμένο γεγονός είναι παγκόσμιας σημασίας και αποτελεί χρέος όλων μας να φροντίσουμε ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα κι εμπόδια που θα δυσχεράνουν την διέλευσή τους και θa δυσφημίσουν την πόλη μας .