Αρχική Ν. Λακωνίας Συνάντηση για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας και ο Αντιδήμαρχος...

Συνάντηση για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας και ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Αδέσποτων ζώων, Πολιτικής Προστασίας, Ανακύκλωσης, Τουρισμού & Πληροφορικής του Δήμου Σπάρτης, Δημοσθένη Κακούρο είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν κυρίως θέματα Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα θέματα που αφορούν στη συνεργασία των δύο φορέων (Περιφέρειας και Δήμου), ώστε να επιτυγχάνεται σε διαρκή βάση η καλύτερη οργάνωση και ο συντονισμός των υπηρεσιών για την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων από φυσικές καταστροφές, ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου.

«Η προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας, όπως επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά από την σημερινή συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης, κ. Δημοσθένη Κακούρο. Η επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτελεσματική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την διασφάλισή τους», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης  Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, μετά το πέρας της συνάντησης.