Αρχική Ν. Αρκαδίας Σε Μεγαλόπολη και Τρίπολη η Ευρωπαία Επίτροπος Elisa Ferreira

Σε Μεγαλόπολη και Τρίπολη η Ευρωπαία Επίτροπος Elisa Ferreira

Στην Πάτρα για την έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών, βρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Στην Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, βρίσκεται αυτές τις ημέρες και η Ευρωπαία Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων, Elisa Ferreira.

Η Επίτροπος, σήμερα και αύριο θα βρεθεί και στην Αρκαδία (Μεγαλόπολη, Τρίπολη).

Στο σεμινάριο της Πάτρας, μετέχει και η Περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Θέμα του σεμιναρίου είναι ”η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης στις παράκτιες περιοχές, μέσω της ενίσχυσης των καινοτόμων λύσεων για την προσαρμογή και την αύξηση της ανθεκτικότητας”.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, συνομίλησε με την Ευρωπαία Επίτροπο και συζήτησαν το μεταλιγνιτικό μέλλον της Μεγαλόπολης.

Η Elisa Ferreira, θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στη Μεγαλόπολη, όπου και θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις. Θα κάνει αυτοψία στο λιγνιτικό κέντρο, θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους, ενώ θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου.

Η Επίτροπος, το βράδυ, θα βρεθεί στην Τρίπολη, όπου και θα παρακαθήσει σε δείπνο εργασίας. Εκεί, θα αναφερθεί σ΄ όλα τα θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.