Αρχική Ν. Αργολίδος Αργολίδα: Προκάτ αποδυτήρια από την Περιφέρεια στα γήπεδα Φιχτίων, Δίδυμων και Κοιλάδας

Αργολίδα: Προκάτ αποδυτήρια από την Περιφέρεια στα γήπεδα Φιχτίων, Δίδυμων και Κοιλάδας

Συνεδρίασε, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στα βασικά θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν και η προμήθεια προκατασκευασμένων αποδυτηρίων για τα γήπεδα ΦΙΧΤΙΩΝ, ΔΙΔΥΜΩΝ και ΚΟΙΛΑΔΑΣ προϋπολογισμού 217.741,92 €.

Επίσης, στην Π.Ε. Αργολίδας, εγκρίθηκε ο έλεγχος για τον προσωρινό ανάδοχο για την κατασκευή του έργου «Αποκατάσταση Επαρχιακής Οδού Νο5 Τμήμα Αγία Ελεούσα-Λευκάκια», προϋπολογισμού 500.000,00 €, καθώς επίσης εγκρίθηκε και ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός της προμήθειας «Εξοικονόμηση νερού και ενέργειας του δικτύου άρδευσης ΤΟΕΒ Φενέου με εκσυγχρονισμό του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ηλεκτροκίνησης υδροληψίας με κάρτα χρέωσης, τηλεέλεγχου και Διαρροων», με προϋπολογισμό: 1.800.000,00 €.

Στην Π.Ε. Μεσσηνίας, εγκρίθηκε η σύμβαση εκτέλεσης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Καθαρισμοί Ρεμάτων και Αντιπλημμυρικά έργα στην Π.Ε. Μεσσηνίας (2024) , προϋπολογισμού 320.000,00 €.

Ακόμα, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενέκρινε τα σχέδια εκτάκτων αναγκών για σεισμό, πλημμύρες και πυρκαγιές με τους κωδικούς «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2», «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2» και «ΙΟΛΑΟΣ 2».