Αρχική Eπικαιρότητα ΑΣΕΠ: 3.478 προσλήψεις στο δημόσιο τον Μάρτιο

ΑΣΕΠ: 3.478 προσλήψεις στο δημόσιο τον Μάρτιο

Χιλιάδες θέσεις εργασίας για προσλήψεις σε υπουργεία, νοσοκομεία, μουσεία, δημοτική αστυνομία και δημόσιες υπηρεσίες θα προκηρυχτούν μέσω ΑΣΕΠ εντός του Μαρτίου.

Αναλυτικά:

Σε προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, για την κάλυψη 32 θέσεων εργασίας εξειδικευμένων προσόντων ή εμπειρίας, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, προχωρά ο ΑΔΜΗΕ. Ειδικότερα, προκηρύσσονται:
28 θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με τις εξής ειδικότητες: Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Αγρονόμοι- Τοπογράφοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος, Πτυχιούχοι Γεωλόγοι, Πτυχιούχοι Πληροφορικής και Πτυχιούχοι Φυσικής.
4 θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με ειδικότητες Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί και Πτυχιούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος.

Η υποβολή των αιτήσεων για την κάλυψη των νέων θέσεων εργασίας θα διαρκέσει έως και τις 11/3/2024. Η όλη διαδικασία θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας στην επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.admie.gr ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Εταιρείας www.admie.gr/Νέα/Ευκαιρίες καριέρας/Προσλήψεις με Σύμβαση Αορίστου Χρόνου/ Προκήρυξη 1/2024. Σημειώνεται ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί και νέα Προκήρυξη για την κάλυψη 87 θέσεων εργασίας αορίστου χρόνου, προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων.

1.213 μόνιμες προσλήψεις ακόμα και με απολυτήριο λυκείου
Ξεκινούν στις αρχές Μαρτίου οι αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για τις 1.213 μόνιμες προσλήψεις στη δημοτική αστυνομία, ενώ η προκήρυξη αναμενόταν πώς και πώς από τους υποψηφίους, καθώς δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ανεξαρτήτως πτυχίου, ενώ δεκτά γίνονται ακόμα και απολυτήρια λυκείου. Βασική παράμετρος αποτελεί το όριο ηλικίας, καθώς μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από 1η Ιανουαρίου 1989 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2004 (20 έως 35 έτη).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 8:00 πμ και λήγει την Τρίτη 26 Μαρτίου και ώρα 2:00 μμ.

1.529 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού
Προσλήψεις 1.529 υπαλλήλων από το υπουργείο Πολιτισμού για την κάλυψη αναγκών σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Συγκεκριμένα ζητούνται οι εξής ειδικότητες: ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων, ΔΕ Νυχτοφυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων, ΤΕ Λογιστικού, ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας εσωτερικών χώρων.

Για πληροφορίες σχετικά με την Ανακοίνωση και τη συμμετοχή σε αυτή οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2103805538 και 210 3805537 μέσω email στο sox@culture.gr.

«Πράσινο φως» για 704 προσλήψεις στο ΕΣΥ
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού των υγειονομικών δομών σε όλη τη χώρα – και έπειτα από τις σοβαρές καταγγελίες για την επικίνδυνη υποστελέχωση του ΕΣΥ – το υπουργείο ενέκρινε και επίσημα την προκήρυξη για 704 θέσεις ειδικευμένων ιατρών.

«Στόχος μας είναι οι προκηρύξεις αυτές να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς αλλά και με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του ΕΣΥ. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσουμε την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και την αντιμετώπιση δυσλειτουργιών σε τμήματα και κλινικές ανά τη χώρα», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.