Αρχική Ν. Λακωνίας Απεργιακή συγκέντρωση και συλλαλητήριο στη Σπάρτη

Απεργιακή συγκέντρωση και συλλαλητήριο στη Σπάρτη

Απεργιακή συγκέντρωση συνδικάτων του ΠΑΜΕ, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023. Βασική διεκδίκηση του ΠΑΜΕ είναι να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το δυστύχημα στα Τέμπη. Επίσης, το ΠΑΜΕ διεκδικεί άμεσα μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, των μέσων και των συστημάτων ασφαλείας στις μεταφορές, καθώς και άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Απεργιακή συγκέντρωση και συλλαλητήριο θα γίνει στο πάρκο του ΟΤΕ, στη Σπάρτη.

Η συγκέντρωση και το συλλαλητήριο, αφορά την απεργία της 28ης Φεβρουαρίου 2024.

Το Νομαρχιακό Τμήμα Λακωνίας της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο της Λακωνίας, έχουν ήδη εκδώσει και σχετική ανακοίνωση – προσκλητήριο συμμετοχής.

Μεταξύ άλλων, ζητούν να παρθούν άμεσα μέτρα κατά της ακρίβειας, να ενισχυθούν το εισόδημα και τα εργατικά δικαιώματα, να υπάρξει προστασία της κατοικίας, να υπάρξει φθηνό ρεύμα και νερό, να ενισχυθεί η δημόσια υγεία και παιδεία, να προστατευθεί το περιβάλλον.

Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί της 28ης του μήνα.

” Απεργούμε, τα προβλήματά μας είναι κοινά, αγωνιζόμαστε όλοι μαζί. Βγαίνουμε όλοι και όλες στους δρόμους”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας.