Αρχική Ν. Λακωνίας Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η KONTECH AUTOMATION θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με σκοπό...

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η KONTECH AUTOMATION θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με σκοπό να παρουσιάσει τα οφέλη των συνεργατικών ρομπότ της εξειδικευμένης εταιρείας ASBIS Hellas

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η KONTECH AUTOMATION θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με σκοπό να παρουσιάσει τα οφέλη των συνεργατικών ρομπότ της εξειδικευμένης εταιρείας ASBIS Hellas! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων AMI στη Μαγούλα Σπάρτης.

 

Αν στην επιχείρησή σας, αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως: περιορισμένη παραγωγικότητα, έλλειψη εργατικού δυναμικού, υψηλό κόστος παραγωγής, τότε αυτή η παρουσίαση σας ενδιαφέρει μιας και τα συνεργατικά ρομπότ μπορούν να σας βοηθήσουν!

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα εξής: ολοκληρωμένη λύση ρομποτικής παλετοποίησης, λογισμικό παλετοποίησης εύκολα διαχειρίσιμο από μη τεχνικό προσωπικό, συνεργατικό ρομπότ για αυτόματη διαμόρφωση χαρτοκιβωτίων, συνεργατικά ρομπότ καθαρισμού για εργοστάσια ή επιχειρήσεις HO.RE.CA., άλλες εφαρμογές αυτοματισμού.

 

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 10:00 – 15:00 στο χώρο εκδηλώσεων AMI στη Μαγούλα Σπάρτης. Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας.

Επικοινωνήστε:

KONTECH AUTOMATION

Νίκος Κορίνης (6936784805 / kontechautomation@gmail.com)

ή

ASBIS HELLAS

Χαρης Τσότσος (6989910510 / h.tsotsos@asbis.com)