Αρχική Eπικαιρότητα Ως βέβαιη η υποψηφιότητα του Βασίλη Κοντοζαμάνη στις Ευρωεκλογές

Ως βέβαιη η υποψηφιότητα του Βασίλη Κοντοζαμάνη στις Ευρωεκλογές

Ως βέβαιη θεωρείται η υποψηφιότητα του Πελοποννήσιου πολιτικού, Βασίλη Κοντοζαμάνη στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Οι φήμες φούντωσαν πριν λίγες μέρες, όταν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υφυπουργό και αργότερα Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας στα χρόνια της πανδημίας, Βασίλη Κοντοζαμάνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και το άρωμα ευρωεκλογών επικράτησε. Συνάντηση εργασίας που γνωστοποιήθηκε, μάλιστα, με μία κοινή φωτογραφία στα social media των δύο ανδρών στο πρωθυπουργικό γραφείο. 

 Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης σήμερα, είναι σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Υγείας, καθώς η συνεισφορά του στη διαχείριση της πανδημίας κρίθηκε ως καθοριστική και αποτελεσματική και η πολύτιμη εμπειρία του, αν μη τι άλλο, μπορεί να φανεί απόλυτα χρήσιμη για τη δημόσια υγεία. Ο ίδιος, μάλιστα, δηλώνει πως το Ευρωκοινοβούλιο δεν τον αφήνει αδιάφορο, αλλά οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν διά στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη. 

 Ο Αρκάς πολιτικός, που τον συναντά κανείς συχνά πυκνά στο χωριό του το Άστρος Κυνουρίας, μπορεί να μην επιβεβαιώνει άμεσα τις πληροφορίες αλλά ανεβάζει στροφές στο δρόμο προς τις κάλπες. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία αξιόλογη υποψηφιότητα με περάσματα και ερείσματα σε πολλά και διαφορετικά κοινά, που χαίρει της εκτίμησης των πολιτών.