Αρχική Eπικαιρότητα Παράταση στους Παραγωγούς Λαϊκής Αγοράς για την προμήθεια POS

Παράταση στους Παραγωγούς Λαϊκής Αγοράς για την προμήθεια POS

Παράταση μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, δίνεται στους Παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς, για την παραγγελία συσκευής τερματικού πληρωμής- POS-.

Όσοι ήδη έχουν μηχάνημα μπορεί , είτε να γίνει διασύνδεση με την υπάρχουσα ταμειακή τους μηχανή, είτε να γίνει διασύνδεση μηχανήματος – POS- δύο σε ένα -με καταληκτική ημερομηνία να είναι η 29 η Φεβρουαρίου.

Όσοι έως και σήμερα δεν έχουν προβεί σε παραγγελία μηχανήματος – POS-και θα την πραγματοποιήσουν ως 29 Φεβρουαρίου, δίνεται η δυνατότητα να είναι εμπρόθεσμοι στη διασύνδεση με την υπάρχουσα ταμειακή τους μηχανή, είτε στη διασύνδεση μηχανήματος – POS-δύο σε ένα έως 31 Μαρτίου 2024.

Στις 4 Φεβρουαρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την επιδότηση-voucher- ταμειακής και – POS-. Έπειτα από ενημέρωση της Ομοσπονδίας των παραγωγών, από τεχνικές εταιρείες ταμειακών μηχανών και μηχανημάτων – POS-, τραπεζών και διαφόρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, θα μπορούν να συνδεθούν οι υπάρχουσες ταμειακές μηχανές και μηχάνημα – POS-. δίχως να υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στη
λειτουργία τους.