Αρχική Ν. Αρκαδίας Στην Τρίπολη ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Στην Τρίπολη ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Την Τρίπολη επισκέφθηκε σήμερα ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Δημήτρης Κατσαρός, όπου είχε συνάντηση, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία των δυο φορέων και δρομολογήθηκαν συνεργασίες που θα βοηθήσουν την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τα μεσημέρι, ο κ. Κατσαρός έκοψε την Πρωτοχρονιάτική Πίτα των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη, παρουσία του Συντονιστή & Γενικού Διευθυντή Χωροταξικής, Περιβαλλοντικής & Αγροτικής Πολιτικής, Διον. Παναγιωτόπουλου, του Γενικού Διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας, Νικολάου Παπαθεοδώρου, προϊσταμένων και υπαλλήλων όλων των υπηρεσιών της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Κατσαρός, αναφέρθηκε στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έρχονται για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση το νέο έτος, αρχής γενομένης από την αναβάθμισή της σε Γενική Γραμματεία και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπηρεσιών για τη συνέπειά τους στο σημαντικό έργο που επιτελούν. Τέλος τους ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και υγεία.

apokentromenos