Αρχική Ν. Κορινθίας Τα ανομολόγητα της Πέμπτης από την Σοφία Μπαλή – Δήμος Κορινθίων ….....

Τα ανομολόγητα της Πέμπτης από την Σοφία Μπαλή – Δήμος Κορινθίων ….. αγαπημένος !!!

Και ενώ ο Ιανουάριος προχωρά προς το τέλος του με γοργά και ηλιόλουστα βήματα, εμείς εδώ να επισημαίνουμε, να βλέπουμε, να ρωτάμε, να σας ενημερώνουμε:

  1. Φωτογραφήθηκε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων σε μικρή απόσταση από τον εκσκαφέα και έδωσε την έναρξη για την κατασκευή του Μουσικού σχολείου. Πάω στοίχημα πως αν τον ρωτήσω τις χρόνιες διαδικασίες για να φτάσει αυτός μέχρι την φωτογραφία, δεν τις ξέρει. Αυτό όμως που ξέρει καλά είναι οι καλεσμένοι που θα κληθούν για την κορδέλα. Ας όψεται….
  2. Τσάμπα καίνε ακόμη οι χριστουγεννιάτικες λάμπες στο Αγγελόκαστρο. ‘Εχουν περάσει οι γιορτές και με το παλιό και με το νέο ημερολόγιο αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το ρεύμα που πληρώνουν οι πολίτες αυτού του Δήμου. Ποιος είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για αυτό;
  3. Να εφαρμοσθεί η κανονιστική του Δήμου Κορινθίων που αφορά τον χώρο που καταλαμβάνουν οι επιχειρηματίες εστίασης στους πεζόδρομους της πόλης αλλά και η παρέμβαση που έχει γίνει στα δέντρα και στις τζαμαρίες που έχουν εγκαταταστήσει. Κάνοντας μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο , έπεσα σε μία πόλη που η Πνοή την έχει πρότυπο και σας αφήνω μία εικόνα από το κέντρο της πόλης που δεν βλέπω να διαφέρει από το δικό μας. Προτείνω να πάρετε τους υπεύθυνους στην πόλη πρότυπο (ανάθεμα) και να τους πείτε να τα ξηλώσουν όλα.                                                                                                         
  4.  Σοβαρή η καταγγελία που κάνει ο Βασίλης Νανόπουλος για το Δημοτικό Θέατρο αφήνοντας αιχμές για άλλες ενέργειες εκ μέρους της Πνοής. Σε κάθε περίπτωση εμείς περιμένουμε το μέλλον των συλλόγων που στεγάζονταν εκεί αλλά και για την σπιρτάδα των τεχνικών υπηρεσιών που λένε πως γρήγορα θα αποκατασταθούν όλες οι βλάβες.
  5. Φήμες λένε ότι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται πενταπλή απεντόμωση για να απομακρύνουν τις μύγες που ενοχλούν μόνο τον Βασίλη Ταγαρά και είναι σε διαρκή ένταση που τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Δήμαρχος δεν μπορούν να τον ηρεμήσουν. Πήραμε λοιπόν τις απαντήσεις μας, ο αντιδήμαρχος μυγιάζεται….
  6. Λοιπόν. 300 οι υποψήφιοι του Σταυρέλη τον Οκτώβριο. Μέχρι τούτη την στιγμή που μιλάμε και γράφουμε: 21 από τους 300 εκλέχθηκαν, 42 οι άμισθοι σύμβουλοι , 2 οι ειδικοί σύμβουλοι. Το σύνολο είναι 65 μέχρι τώρα στα άρματα, μας μένουν όμως άλλοι 235. Κάπου θα πρέπει να απασχοληθούν κι αυτοί διότι κανένας δεν περισσεύει από την νέα πολλά υποσχόμενη δημοτική αρχή της Πνοής. Θυμηθείτε ότι χρειάζομαι κι εγώ άμισθους καθώς και πολλές επιχειρήσεις που μέχρι τώρα έχω έρθει σε επαφή. Ο άμισθος που χρειάζομαι εγώ είναι για να μου συγκεντρώνει τις φωτογραφίες σας γιατί δεν σαν προκάνω πια.                                                                                                             YΣ) Την φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο την δανείστηκα από το korinthostv.gr μιας και εμείς δεν κληθήκαμε σε αυτή την ιστορική στιγμή της αυτοδιοικητικής καριέρας του Δ.Μανωλάκη. να προσέχετε λοιπόν να μας καλείτε όλους. Κόκκινη κάρτα στον αντιδήμαρχο για άλλα μια φορά.