Αρχική Eπικαιρότητα Σεξισμός στα ελληνικα ΜΜΕ: Πώς μια κορυφαία αθλήτρια έγινε η…”κοπέλα του Βεζένκοφ”

Σεξισμός στα ελληνικα ΜΜΕ: Πώς μια κορυφαία αθλήτρια έγινε η…”κοπέλα του Βεζένκοφ”

Η πολίστρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, Νικόλ Ελευθεριάδου σε ηλικία 25 ετών έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα, με ένα σπουδαίο παλμαρέ από τίτλους, μετάλλια και διακρίσεις.

Ως παίκτρια του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 Πρωταθλήματα Ευρώπης και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης LEN Trophy.

Ήταν μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 στη Βαρκελώνη και το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2015 στο Μπακού.

Έχει κερδίσει χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων της Ελλάδας.

Ωστόσο, τα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν χθες σε εκείνη ως η “κοπέλα του Βεζένκοφ”. Αντί να εστιάσουν στην ιδιότητά της ως επιτυχημένη αθλήτρια, η οποία έστειλε την ομάδα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το σουτ που πραγματοποίησε από τα 6 μέτρα λίγο πριν το τέλος του αγώνα, προτίμησαν να την παρουσιάσουν ως την σύντροφο του νυν παίκτη των Σακραμέντο Κινγκςκαι πρώην παίκτη του Ολυμπιακού . Ο σεξισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter: