Αρχική Περ. Πελοποννήσου Βορειοανατολική Πελοπόννησος: Κινητοποίηση κατοίκων για την αποκατάσταση του δρόμου Επιδαύρου – Καλλονής

Βορειοανατολική Πελοπόννησος: Κινητοποίηση κατοίκων για την αποκατάσταση του δρόμου Επιδαύρου – Καλλονής

Κινητοποίηση κατοίκων έλαβε χώρα σε περιοχή, που ενώνει την επαρχία Τροιζηνίας με την Αργολίδα.

Οι κάτοικοι της Τροιζηνίας, διαμαρτυρήθηκαν για την καθυστέρηση που παρατηρείται, όσον αφορά την αποκατάσταση του δρόμου που ενώνει τις δύο περιοχές.

Θυμίζουμε, ότι, προ μηνών, με την ισχυρή κακοκαιρία, υπήρξαν προβλήματα στο οδόστρωμα.

Οι ζημιές που έγιναν στο δρόμο, έχουν δημιουργήσει αρκετά ζητήματα στους κατοίκους και στους διερχόμενους και για το λόγο αυτό, έγινε η πιο πάνω συγκέντρωση.

Το πρόβλημα είναι στο δρόμο Επιδαύρου – Καλλονής.

Ο δρόμος θα πρέπει να αποκατασταθεί, μετά τα αποτελέσματα του Daniel, αφού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη διασύνδεση της επαρχίας της Τροιζηνίας (είναι στην βορειανατολική Πελοπόννησο, ωστόσο δεν ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά στην Περιφέρεια της Αττικής) με την Αργολίδα.

Οι πολίτες, με τη διαμαρτυρία τους, ζήτησαν να γίνει άμεσα το έργο της αποκατάστασης του δρόμου, ώστε να μην υπάρξει άλλη ταλαιπωρία και άλλα προβλήματα και απρόοπτα.

Η μετακίνηση των πολιτών γίνεται απ’ τον παλιό επαρχιακό δρόμο της Παλαιάς Επιδαύρου – Τραχειάς – Δρυόπης.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας, παρευρέθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Γιώργος Γαβρήλος, αλλά και ο Χρήστος Λαμπρίδης (μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.).