Αρχική Ν. Αργολίδος Συνάντηση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Γ. Μαλτέζος με τους διευθυντές και τους...

Συνάντηση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Γ. Μαλτέζος με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών του Δήμου (Φωτογραφίες)

Συνάντηση με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών και των τμημάτων είχε σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών.
Ο κ. Μαλτέζος αφού ζήτησε προφορική ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, παράλληλα ζητήθηκε να του σταλεί επίσημα υπηρεσιακό σημείωμα με αναλυτικά στοιχεία και τις εκκρεμότητες για την γενικότερη κατάσταση των υπηρεσιών που προΐστανται.
Στη συζήτηση επικράτησαν θέματα όπως η σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος, ο Προϋπολογισμός, θέματα που όφειλε να έχει ολοκληρώσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, ενώ αναφέρθηκαν και ζητήματα όπως η έλλειψη προσωπικού, η σωρεία ενταλμάτων πληρωμής που έχουν ως κίνδυνο την κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου κα.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, ζήτησε αυξημένη επαγρύπνηση, αμεσότητα και συνέπεια για να οικοδομηθούν σχέσεις ειλικρίνειας και αγαστής συνεργασίας.
Τις προσεχείς ημέρες και με την παράδοση των υπηρεσιακών σημειωμάτων θα υπάρξει συνάντηση με τον κάθε διευθυντή ή προϊστάμενο της υπηρεσίας ξεχωριστά όπου θα εξειδικευθούν οι στόχοι για την κάθε υπηρεσία.
Φωτογραφίες: