Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: Χριστουγεννιάτικο Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Καλαμάτα: Χριστουγεννιάτικο Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει με το μήνυμα «Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί – Κάνουμε την Ευχή Πράξη»

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα Χριστουγεννιάτικά δώρα, χειροποίητα γούρια, όμορφα στολίδια και πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών, παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, όλα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από τη Τρίτη 19/12 έως και την Παρασκευή 22/12 από τις 10:00-14:00 και 17:00-21:00.

Με τον τρόπο αυτό μπορούν όλοι να συμμετέχουν έμπρακτα και αξιόπιστα, μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην κάλυψη αναγκών δεκάδων χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους, και κάνουν την ευχή τους πράξη. Φέτος, γίνεται αυτή η προσπάθεια για να καλυφθεί η θέρμανση, μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν με τόση αγάπη και φροντίδα στο Σπίτι της Κυλλήνης και στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας της Βροχίτσας.

Με την πολύτιμη υποστήριξη όλων, εθελοντών και φίλων, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 28 χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να υποστηρίξει 2.055.586 παιδιά.

Για τις ηλεκτρονικές αγορές στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/