Αρχική Ν. Κορινθίας Φάρμα Μητσόπουλος : Κορυφαία επιλογή με όραμα,σεβασμό,επενδύσεις και αξίες

Φάρμα Μητσόπουλος : Κορυφαία επιλογή με όραμα,σεβασμό,επενδύσεις και αξίες

Mε όραμα για το αύριο μέσα από επενδύσεις,αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων και σεβασμό σε καταναλωτές και συνεργάτες συνεχίζουμε την μακροχρόνια προσφορά μας.Μια πορεία που αναγνωρίζεται και κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη και αναδεικνύει της εταιρία ως κορυφαία επιλογή.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ

 

Με όραμα τη συνεχή εξέλιξη, η Φάρμα Μητσόπουλος αποτελεί αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες μονάδες κρέατος στην Ελλάδα που παράγει, μεταποιεί και εμπορεύεται κρέας, κρεατοσκευάσματα αλλαντικά και προ ψημένα  προϊόντα , για την ελληνική και διεθνή αγορά.

Η εταιρία  δραστηριοποιείται από το 1964 και επενδύει στην ανάπτυξη, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τον σεβασμό στον καταναλωτή και στους συνεργάτες της.

Ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Γεώργιος & Αναστάσιος Μητσόπουλος μιλούν για το «επιχειρηματικό»  ταξίδι που ξεκίνησε ο πατέρας τους Δημήτρης, ο οποίος κατάφερε με μόλις δύο γουρουνάκια, από το μηδέν, να δημιουργήσει μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής που δεν σταματά να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζεται. Με τους ιδρυτές της να κοιτάζουν κυρίως στο μέλλον, η εταιρεία έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις, που την καθιστούν πλέον πρότυπο βιομηχανίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στο Καλέντζι Κορινθίας βρίσκονται οι ιδιόκτητες μονάδες αναπαραγωγής, εκτροφής, ο μύλος ζωοτροφών και ο χώρος σφαγής. Αντίστοιχα, στην περιοχή Κρητικά στην Αρχαία Κόρινθο βρίσκεται το επίσης ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εργοστάσιο τυποποίησης κρέατος, κρεατοσκευασμάτων, αλλαντικών, καθώς και η νέα μονάδα προψημένων προϊόντων, αλλά και το logistic center χωρητικότητας 2000 παλετών.

Στην εταιρία μας, θεωρούμε βασική υποχρέωση την παραγωγή ασφαλών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και εφαρμόζουμε την κοινοτική νομοθεσία τροφίμων, ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα των καταναλωτών για υγιεινά και γευστικά προϊόντα. Η εταιρία διατηρεί τον πλήρη έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγής και δεσμεύεται για την ποιότητα, την ασφάλεια και την εξαιρετική γεύση των προϊόντων της.

Η Φάρμα μας αποτελεί παράδειγμα για το ελληνικό επιχειρείν με κύκλο εργασιών πάνω από 50 εκ. ευρώ (2022) όπου συμβάλει στην τοπική αλλά και εθνική οικονομία.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

To επενδυτικό πλάνο της Φάρμα Μητσόπουλος σε βάθος πενταετίας αγγίζει τα 20εκ. ευρώ, και συμμετέχει σε νέα προγράμματα που έχουν στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της εποχής, σε μία περίοδο που τα ενεργειακά κόστη ξαναχαράζουν τον βιομηχανικό χάρτη, κάνει ένα γενναίο βήμα στην επενδυτική  δραστηριότητα της και με τη συμμετοχή  στην ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ «KORINTHIAN GREEN POWER» επενδύει σε μία πιο σταθερή και βιώσιμη λειτουργεία της εταιρίας, μειώνοντας τεράστια ποσά ενέργειας μέσω του ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ.

Εξίσου σημαντική είναι και η  μεγάλη επέκταση στο εργοστάσιο στην Κόρινθο με τα νέα ρομποτικά συστήματα έψησης γύρου και την επέκταση του  logistic center πλησίον των υπαρχόντων εγκαταστάσεων. Επιπλέον, το εγκεκριμένο επενδυτικό πρόγραμμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ», θα ολοκληρωθεί  με σκοπό την αναβάθμιση του εργοστασίου. Ενώ, ταυτόχρονα συμμετέχουμε σε νέα επενδυτικά προγράμματα όπως αυτό της «ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ».

ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Τα προϊόντα μας βρίσκονται σε μεγάλες εθνικές αλυσίδες Super Markets όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, My Market , Κρητικός, Χαλκιαδάκης , Market In και Lidl. Η ποιότητα, η μεγάλη γκάμα και η άριστη εικόνα του προϊόντος λαμβάνουν εκτίμησης και αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό.

Ανταποκρινόμενοι στον γρήγορο ρυθμό ζωής μας, συνδυάζουμε την ευκολία με την πραγματικά ποιοτική επιλογή για τον καταναλωτή.

Στο κανάλι της εστίασης, ο επαγγελματίας εμπιστεύεται τη Φάρμα Μητσόπουλος, για τη σταθερή ποιότητα και απόδοση των προϊόντων της. Με σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εξέλιξης, καθώς και μέσα από τους κωδικούς προϊόντων που η Φάρμα σχεδιάζει και παράγει, ο επαγγελματίας μπορεί να αναπτύσσει το μενού που τον διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Η εξωστρέφεια είναι η κινητήριος δύναμη για τη Φάρμα Μητσόπουλος, με κύριο στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων κρέατος σε όλο τον κόσμο. Πιστοί στις αξίες μας και με όραμα που διευρύνεται πέρα από τα ελληνικά σύνορα, στοχεύουμε σε διεθνείς αγορές και σε νέες συνεργασίες.

Με ενεργή παρουσία σε πάνω από 20 χώρες, φροντίζουμε να ενδυναμώνουμε τα κανάλια πωλήσεων μας και να κάνουμε ευρέως γνωστά τα ελληνικά προϊόντα, που με μεράκι και αφοσίωση παράγουμε εδώ και πάνω από μισό αιώνα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Στη Φάρμα Μητσόπουλος, πιστεύουμε στον άνθρωπο. Οι άνθρωποι μας είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να προχωρήσουμε μαζί στο αύριο». Η Φάρμα Μητσόπουλος συμβάλει στην ανάπτυξη και στην απασχόληση προσωπικού!

Αποτελεί σημαντικό εργοδότη της τοπικής κοινωνίας, καθώς σήμερα απασχολεί σχεδόν 300 εργαζόμενους στην περιοχή της Κορίνθου. Στην εταιρία παράγεται το 100% των προϊόντων της στις ιδιόκτητες παραγωγικές μονάδες και διατηρεί σταθερούς δεσμούς και σχέσεις με την τοπική κοινωνία.

Παράλληλα, η διαφάνεια είναι διάχυτη σε όλες μας τις διαδικασίες! Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες  στους ανθρώπους μας έτσι ώστε να νιώθουν ότι ανήκουν σε μία μεγάλη οικογένεια, αυτή της Φάρμας. Έτσι, εξασφαλίζουμε την εργασιακή ισότητα.

Η Φάρμα Μητσόπουλος μεριμνά για τη βιώσιμη ανάπτυξη, και προάγει την κουλτούρα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο δεσμεύεται και αποδεικνύει έμπρακτα τη προσπάθεια για έναν κόσμο καλύτερο. H Φάρμα έχει υιοθετήσει την αρχή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) και την εφαρμόζει βάση συστήματος κατά ISO 26000 από την αρχή της λειτουργίας της, πάντα με σεβασμό τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον, προασπίζοντας την υγεία και συνεισφέροντας εμπράκτως στην κοινωνία.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μέσα από τα συστήματα και τις διαδικασίες πιστοποίησης που ακολουθεί η Φάρμα, παρακολουθεί τις επιδόσεις της και τον τομέα της μείωσης ανθρακικού αποτυπώματος, θέτοντας  συνεχώς νέους υψηλότερους στόχους σε θέματα περιβάλλοντος.

Παρατηρώντας τα λειτουργικά κόστη να αποτελούν εμπόδιο στη λειτουργία του συνόλου των βιομηχανιών και ειδικότερα στον κλάδο των τροφίμων, η εξεύρεση τρόπων για την αντιμετώπιση τους μέσω νέων επενδύσεων αποτελεί μονόδρομο για τη βιώσιμή λειτουργία της Ελληνικής Βιομηχανίας. Έτσι, σήμερα, η Φάρμα Μητσόπουλος αντιμετωπίζει αποφασιστικά αυτή τη συγκυρία με την επιλογή να κατασκευάσει φωτοβολταικό πάρκο 3 MW σε αγροτεμάχιο της οικογένειας Μητσόπουλου, χρησιμοποιώντας μία 100% ανανεώσιμη πηγή ενέργειας που είναι άφθονη στην Ελλάδα και αυτή είναι ο ήλιος. Είναι μία τεχνολογία εξ ολοκλήρου φιλική στο περιβάλλον που σημαίνει ότι έχει μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα δηλαδή μηδενική επιβάρυνση στο περιβάλλον.

Στο Καλέντζι βρίσκεται η μονάδα Βιοαερίου μας, η οποία  αποτελεί τον ορισμό της κυκλικής οικονομίας, μιας και από την χοιροτροφική μας δραστηριότητα δημιουργούμε τη δυνατότητα να παράγουμε ενέργεια.

Όλα τα παραπάνω διαμορφώνουν την σύγχρονη πράσινη βιομηχανία ακολουθώντας πιστά τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Με την φιλοσοφία μας να πηγάζει από τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, η Φάρμα Μητσόπουλος παραμένει προσηλωμένη στις αξίες της.

Δεσμευόμαστε  ότι θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε γεύσεις με αξία, καλή ανατροφή, γεμάτες απόλαυση και αγάπη, για όλους!