Αρχική Ν. Λακωνίας Λακωνία: 10ος Επετειακός Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνος Ταϋγέτου

Λακωνία: 10ος Επετειακός Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνος Ταϋγέτου

Η Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, με την τεχνική διεύθυνση του Ελληνικού Συνδέσμου Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων «ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ» και των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ και με την εμπειρία και την καθοδήγηση του Συλλόγου Φίλων Ταϋγέτου «Η ΛΟΥΣΙΝΑ»  και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ, προκηρύσσουν τον 10ο ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου (ακριβής μέτρηση 22.400μ.) το Σάββατο 23/12/2023.

Προκηρύσσουν επίσης τον 6ο αγώνα 5,5χλμ. «Διάσχιση ποταμού Κάστορα» και αγώνα παιδιών 1χλμ.για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου

Tόπος διεξαγωγής

Καστόρειο Λακωνίας Δήμου Σπάρτης(το Καστόρι βρίσκεται πάνω στον Ταΰγετο-20χλμ. από την Σπάρτη. Με το που μπείτε στην Σπάρτη ερχόμενοι από Αθήνα, στον κόμβο του νοσοκομείου της Σπάρτης, υπάρχει η πινακίδα που λέει Καστόρι, Λογκανίκος, Γεωργίτσι, στρίβετε δεξιά στην κατεύθυνση της πινακίδας και μετά από 20 χλμ. θα βρείτε το Καστόρι. Πάνω σε αυτόν τον δρόμο δεν στρίβετε πουθενά). Ή εναλλακτικά από τον νέο δρόμο Λεύκτρου – Σπάρτης(στρίβετε στην έξοδο Πελλάνας) και ακολουθείτε τις πινακίδες προς Καστόρειον!

Ώρα διεξαγωγής: 10:00 π.μ. για τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο, 10.30 π.μ. για τον αγώνα των 5,5χλμ., 10:40 π.μ. ο αγώνας του 1χλμ.για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Όλες οι εκκινήσεις θα δοθούν πάνω στον κεντρικό δρόμο του Καστορείου, έξω από την εκκλησία.

Κόστος συμμετοχής: O αγώνας προσφέρεται δωρεάν από τους αρμόδιους φορείς και δεν απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής.

Χρονομέτρηση του αγώνα: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα με chip χρονομέτρησης που τοποθετείται στο πόδι. Μετά τον αγώνα το εν λόγω chip επιστρέφεται.

Εγγραφές: Για ηλεκτρονικές εγγραφές παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Oι εγγραφές θα ισχύσουν μέχρι και την Δευτέρα 18/12/2023 το μεσημέρι! Εγγραφές την ημέρα του αγώνα θα γίνουν δεκτές ελάχιστες!!!ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΤΌΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ 700, στον Ημιμαραθώνιο!!!!

γίνουν δεκτές ελάχιστες!!!

Οι εγγραφές θα ισχύσουν μέχρι και την Δευτέρα 18/12/2023 το μεσημέρι! Εγγραφές την ημέρα του αγώνα θα γίνουν δεκτές ελάχιστες!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 700 στον μεγάλο αγώνα, και στις 300 στον μικρό αγώνα.

Πληροφορίες για τον αγώνα και την περιοχή: Για οποιεσδήποτε άλλες τυχόν πληροφορίες επιθυμείτε σχετικά με τον αγώνα και την περιοχή μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: 6955985506 / 6936853165 (Γορανίτης Παύλος),

Η Οργανωτική Επιτροπή αναφέρει: «Για 10η συνεχόμενη χρονιά – ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ!!!!, σας περιμένουμε στον αγώνα στο πανέμορφο Καστόρι, στην εξίσου πανέμορφη αυτή γωνιά της Λακωνίας προκειμένου να διασκεδάσουμε, αλλά το κυριότερο ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!»