Αρχική Eπικαιρότητα Άδωνις Γεωργιάδης: Κατέβηκε στην πόρτα του υπουργείου Εργασίας για να υποδεχθεί τους...

Άδωνις Γεωργιάδης: Κατέβηκε στην πόρτα του υπουργείου Εργασίας για να υποδεχθεί τους συνταξιούχους – Δείτε βίντεο

Τη στρατηγική των «ανοιχτών θυρών» υιοθέτησε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, που θέλησε να προσεγγίσει τους συνταξιούχους με ανοιχτές πόρτες κι όχι με κλειστά ρολά, ως έχει πολλάκις συμβεί, έστω κι αν αυτοί διαμαρτύρονταν κάτω από το κτήριο του υπουργείου στην οδό Σταδίου.

Ο κ. Γεωργιάδης, για του λόγου το αληθές, δημοσίευσε βίντεο για να δείξει τις αγαθές του προθέσεις απέναντί τους. Πήρε μαζί του τον υφυπουργό Πάνο Τσακλόγλου, κατέβηκαν κάτω στις ανοιχτές, όπως ανέφερε, πόρτες του υπουργείου και τους υποδέχθηκε.

Ο κ. Γεωργιάδης έμεινε για λίγο μαζί τους, έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ανέβηκε στο γραφείο του, αφότου είχε σφικτό εναγκαλισμό με συνταξιούχο, η οποία θέλησε να του μιλήσει κατ’ ιδίαν. Κι επειδή το κατ’ ιδίαν δεν ήταν εφικτό, με τον θόρυβο από τη Σταδίου, τα συνθήματα, αλλά και τη συγκέντρωση, του μιλούσε στο αυτί.

 

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι η υποδοχή με ανοιχτές πόρτες ήταν επιλογή. «Εμείς δεν αντιδικούμε με τους συνταξιούχους τους οποίους υπηρετούμε όσο μπορούμε καλύτερα», έγραψε στο Χ, ανακοινώνοντας ότι περιμένει αντιπροσωπεία τους.

 

«Πριν λίγο έφτασε η πορεία των συνταξιούχων στο @labourgovgr κατεβήκαμε με τον @tsakloglou και τους υποδεχθήκαμε με τις πόρτες του Υπουργείου ανοικτές. Εμείς δεν αντιδικούμε με τους συνταξιούχους τους οποίους υπηρετούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Αναμένουμε στο γραφείο μου τώρα την αντιπροσωπεία τους», έγραψε στην ανάρτησή του.