Αρχική Eπικαιρότητα Καλαμάτα: 48χρονα αδέλφια οι δράστες του ξυλοδαρμού γονέα έξω από δημοτικό σχολείο

Καλαμάτα: 48χρονα αδέλφια οι δράστες του ξυλοδαρμού γονέα έξω από δημοτικό σχολείο

Δύο αδέρφια 48 ετών είναι σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού γονέα έξω από το 7ο δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα το πρωί της Δευτέρας.

Το θύμα της επίθεσης, κατά την ίδια πηγή έχει υποβάλει μήνυση κατά των δραστών που τον ξυλοκόπησαν άγρια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και πλευρά, με τα δύο αδέρφια να είναι ασύλληπτα μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Το θύμα της επίθεσης χρειάστηκε να καταφύγει στο προαύλιο του σχολείου για να γλιτώσει από την άγρια επίθεση με το ένα από τα δύο αδέρφια να προσπαθεί να τον ακολουθήσει μέσα στο σχολείο πριν να τον συγκρατήσουν άλλοι γονείς που βρέθηκαν εκεί.

Η περιγραφή του θύματος

Περιγράφοντας τι συνέβη το πρωί της Δευτέρας το θύμα της επίθεσης είπε στο MEGA ότι «άφησα το παιδί μου στο σχολείο και στη συνέχεια όταν ήμουν με το αυτοκίνητο στο φανάρι μού επιτέθηκαν. Προσπαθούσα να τους ξεφύγω και δεν ήθελα να με δει έτσι το παιδί»
Ο ίδιος υποστήριξε ότι την Παρασκευή είχε μιλήσει με τον άλλο γονέα σε ήπιο κλίμα για το bullying του παιδιού του σε βάρος του δικού του, προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πρότεινε το θέμα της κακής σχέσης των δύο μαθητών να επιλυθεί με τη βοήθεια ψυχολόγων.

«Όταν ήμουν αιμόφυρτος, ένας από εκείνους που μου επιτέθηκαν έλεγε: ”θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα με κάνεις να το πάω στον ψυχολόγο”» είπε το θύμα

«Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο δικό μου, και αυτό που του είπα είναι πως επειδή υπάρχει θέμα και μπορεί να μην μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε και πως υπάρχουν ειδικοί. Το είπα με πολύ ευγενικό τρόπο. Τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Τον αναγνώρισα τον πατέρα στην επίθεση και από ό,τι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, ο άλλος, ήταν ο θείος του παιδιού, και πήγε και απειλούσε και τους καθηγητές» κατέληξε ο πατέρας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.