Αρχική Ν. Αρκαδίας Ενημερωτική εισήγηση στους φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής από τον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης

Ενημερωτική εισήγηση στους φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής από τον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης

Tην Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2023, μετά από πρόσκληση της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Κοινοτικής Νοσηλευτικής & Νοσηλευτικής Επαγγελματικής Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κα. Στυλιανής Τζιαφέρη και κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου του Ε.Ε.Σ Dr. Αντώνιου Αυγερινού, στα πλαίσια της διδασκαλίας του μαθήματος ¨Κοινοτική Νοσηλευτική I – Προαγωγή Υγείας¨ πραγματοποιήθηκε εισήγηση – ενημέρωση για την ιστορία του Ε.Ε.Σ. και μέσω των Δράσεων παρουσιάστηκαν οι Τομείς του, στους φοιτητές του 2ου έτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Νοσηλευτικής ( 40 άτομα ).
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από την Πρόεδρο του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης κα. Ελένη Καλαποδά πλαισιωμένη από Εθελοντές του Τομέα Υγείας .
Μέσω οπτικοακουστικού υλικού παρουσιάστηκε το πολύπλευρο έργο των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που προέκυψαν .
Ευχαριστούμε πολύ τους εκπαιδευτές και τους φοιτητές Νοσηλευτικής, για την τιμητική πρόσκληση, το αμείωτο ενδιαφέρον τους .