Αρχική Eπικαιρότητα Με διαφορετικά πρόσωπα ο καιρός τη νέα εβδομάδα

Με διαφορετικά πρόσωπα ο καιρός τη νέα εβδομάδα

Ο καιρός της νέα εβδομάδας αναμένεται να έχει διάφορα πρόσωπα, αναφέρει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος  στα κοινωνικά δίκτυα.

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ο καιρός θα είναι εξαιρετικός με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και πάλι.

Από την Τρίτη ωστόσο αρχίζει πάλι να γίνεται άστατος. Μάλιστα από την Τετάρτη και μετά αναμένονται βροχές αλλά με πολύ καλές για την εποχή θερμοκρασίες. Ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι και την Παρασκευή.

Η Αττική δεν θα δεχθεί μεγάλο όγκο νερού από τις τοπικές βροχές και καταιγίδες που θα επικρατήσουν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο δεν θα επικρατήσει ιδιαίτερο κρύο.

Καιρός: Παγετός στα βόρεια το πρωί – Άνοδος της θερμοκρασίας στην υπόλοιπη χώρα

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Παγετός θα εκδηλωθεί μέχρι το ξημέρωμα στα ημιορεινά ηπειρωτικά και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 17-18, στην Ήπειρο από 2 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 19-21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου από 4 έως 16 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 7 έως 19 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ, με εξαίρεση τα νότια πελάγη του Αιγαίου και τον Κορινθιακό Κόλπο όπου οι εντάσεις των ανέμων θα κυμαίνονται στα επίπεδα των 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς, με τις ελάχιστες περιφερειακά της πόλης να είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.