Αρχική Eπικαιρότητα Κυβερνητικός εκπρόσωπος: “Δεν καταργούνται οι προσφορές 1+1 δώρο στα σούπερ μάρκετ”

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: “Δεν καταργούνται οι προσφορές 1+1 δώρο στα σούπερ μάρκετ”

Έκλεισε κάθε ενδεχόμενο κατάργησης των προωθητικών ενεργειών 1+1 δώρο από τα σούπερ μάρκετ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Ζήτημα που έγειρε και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά από την αρχική ενημέρωση που περιελάμβανε τα όρια συνταξιοδότησης τα οποία δεν πρόκειται να αλλάξουν άμεσα, την πρόταση του ΚΚΕ για την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη και το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών για τις προσφορές και την ακρίβεια.

Όμως πέρα από τις επεξηγήσεις έκλεισε οριστικά τα ζητήματα της αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης και την παρέμβαση για κατάργηση των προσφορών.

Ερωτώμενος για τις προσφορές 1+1 ο Π. Μαρινάκης διέψευσε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να καταργήσει τις προσφορές 1+1 στα ράφια των σούπερ μάρκετ διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι οι έλεγχοι στην αγορά θα συνεχιστούν.

Χιουμοριστικά ή και…όχι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε «Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε το 1+1, είναι πολύ πρακτικά. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο- που δεν πρόκειται να γίνει- τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι», σχολίασε μάλιστα χιουμοριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.