Αρχική Eπικαιρότητα Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου στη Βοιωτία

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου στη Βοιωτία

ε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου στη Βοιωτία. «Σε συνέχεια της από 12-11-2023 Ανακοίνωσης σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή της Βοιωτίας, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Νωρίτερα σήμερα, ο Αλέξης Κούγιαςσυνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού που κατηγορείται ότι δολοφόνησε το θύμα έφερε στο «φως» νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Η οικογένεια δεν έχει ουδεμία σχέση με περιβάλλον Ρομά και τα δύο κοριτσάκια τα οποία ήταν στο αυτοκίνητο, επίσης δεν έχουν καμία σχέση με Ρομά, ούτε με το περιβάλλον Ρομά και κατοικούν στις Ερυθρές» ανέφερε ο ποινικολόγος.

«Μου έχει προξενήσει αλγεινή εντύπωση, για τόσο σοβαρή υπόθεση, η δημοσιοποίηση του περιεχομένου της ιατροδικαστικής εκθέσεως, χωρίς αυτή να έχει παραδοθεί στην ανάκριση. Μου έχει προξενήσει αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο ιατροδικαστής, ο οποίος διενέργησε την νεκροψία – νεκροτομή, έδωσε κατάθεση πριν παραδώσει την ιατροδικαστική του έκθεση στο ανακριτικό γραφείο» σημείωσε.