Αρχική Ν. Κορινθίας Εργατικό Κέντρο Κορίνθου: Παγκορινθιακή στάση εργασίας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Εργατικό Κέντρο Κορίνθου: Παγκορινθιακή στάση εργασίας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ- ΜΕΛΩΝ Ε. Κ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

(Για την ενημέρωση όλων των εργαζομένων του χώρου εργασίας τους)

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι ,

17 Νοεμβρίου 1973-17 Νοεμβρίου 2023, 50 χρόνια από την εξέγερση που οριοθέτησε την Δημοκρατία ,50 χρόνια αγώνες για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία .Πενήντα χρόνια από τότε που ορθώθηκε ανάστημα απέναντι σε αυτούς που τρομοκρατούσαν την Δημοκρατία .

Η Δημοκρατία όμως συνάδελφοι είναι τόσο ισχυρή όσο θέλουν οι πολίτες που την υπερασπίζονται .  Πενήντα χρόνια που πρέπει να θυμόμαστε ότι η Δημοκρατία δεν είναι αυτονόητη, η ύπαρξη της χρειάζεται συνεχή επαγρύπνηση και συντονισμένο αγώνα απέναντι σε αυτούς που την επιβουλεύονται .

Πενήντα χρόνια από την εξέγερση ,που αφύπνισε τις δημοκρατικές συνειδήσεις και ανέτρεψε τις λογικές «κυρ. παντελή», βγάζοντας στον δρόμο του αγώνα σχεδόν το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών .

Πενήντα χρόνια τα προβλήματα μένουν ίδια ,απαράλαχτα ,τα συνθήματα της εξέγερσης δυστυχώς παραμένουν διαχρονικά ,οι ευθύνες μας τεράστιες , το όραμα ανεκπλήρωτο , το χρέος μας είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος νοσταλγός της χούντας των συνταγματαρχών .

Συναδέλφισες, συνάδελφοι για όλους τους παραπάνω λόγους,τιμώντας τον αγώνα και την επέτειο του Πολυτεχνείου σας ΚΑΛΟΥΜΕ να πάρετε μέρος στην Παγκορινθιακή  στάση εργασίας που κήρυξε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου  για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/11/2023 H στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από 12:00 έως 14:00 το μεσημέρι και 20:00 έως 22:00 το απόγευμα .

Όλοι μαζί με αλληλεγγύη , αυτοσεβασμό και αγώνα μέσα από τα συνδικάτα μας μπορούμε να βγούμε νικητές

ΖΗΤΩ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ