Αρχική Ν. Αργολίδος Μικροπροβλήματα σε Αργολίδα και Αρκαδία δημιούργησε η ισχυρή καταιγίδα

Μικροπροβλήματα σε Αργολίδα και Αρκαδία δημιούργησε η ισχυρή καταιγίδα

Μικροπροβλήματα προκάλεσε σε περιοχές της Αργολίδας (κυρίως), αλλά και της Αρκαδίας, η καιρική μεταβολή που σημειώθηκε τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής, 10 Νοεμβρίου 2023. Ο ισχυρός άνεμος, προκάλεσε κοπές κλαδιών και δένδρων, σε περιοχές του δήμου της Τρίπολης.

Κορμός λεύκας έπεσε στην πλευρά του δρόμου, στην οδός Πελάγους της Τρίπολης, σε σημείο που βρίσκεται σχολικό συγκρότημα, χωρίς – ευτυχώς – να προκληθεί ατύχημα.

Δένδρο πάνω στα σύρματα της ΔΕΗ, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου Τρίπολης, προκάλεσε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, μέχρι να φύγει ο κορμός του δένδρου απ’ το δρόμο.

Πτώσεις κλαδιών είχαμε και σε γειτονικές κοινότητες του δήμου της Τρίπολης.

Μικρό – ζημιές, φαίνεται να σημειώθηκαν και σε μερικά, εξωτερικά αθλητικά όργανα, στο δημοτικό στάδιο της Τρίπολης, Κάδοι παρασύρθηκαν και σκουπίδια βγήκαν στους δρόμους και έκλεισαν τα φρεάτια απορρόφησης των νερών. Υπήρξαν κάποιες αποκολλήσεις τσίγκων, ενώ έγιναν και αρκετές κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Χαλάζι έπεσε σε κάποια χωριά του δήμου της Μεγαλόπολης.

Η ισχυρή καταιγίδα, προκάλεσε μικροζημιές και στην Αργολίδα, κυρίως στην περιοχή του δήμου Επιδαύρου (Λυγουριό), αλλά και σε Άργος και Ναύπλιο.

Ο δυνατός άνεμος, ξερίζωσε κάποια δένδρα, έσπασε κλαδιά, ενώ και η βροχή, πλημμύρισε κάποιους δρόμους σε Άργος, Νέα Κίο, Μύλους και Ναύπλιο. Ένα κυπαρίσσι, ξεριζώθηκε σε νεκροταφείο στο Άργος και έπεσε πάνω σε τάφους.