Αρχική Ν. Αρκαδίας Το τουριστικό προϊόν της Αρκαδίας θα προβληθεί στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Philoxenia...

Το τουριστικό προϊόν της Αρκαδίας θα προβληθεί στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Philoxenia 2023”

Η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, συνεπής στις πρωτοβουλίες και δράσεις προώθησης και προβολής του τουριστικού προϊόντος και στήριξης των τουριστικών καταλυμάτων της Αρκαδίας, συμμετέχει  στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Philoxenia 2023”,η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη  10,11 & 12/11/2023.

Σε συνεργασία και με άλλες Ενώσεις από την Ηπειρωτική Ελλάδα και τους Ορεινούς προορισμούς (Δράμα, Πιερία, Δυτική Μακεδονία , Ιωάννινα, Καρπενήσι Κορινθία, Καλάβρυτα κ.λπ.) και με την στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων,  σε μια κοινή προσπάθεια προώθησης των ηπειρωτικών προορισμών η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας θα διαθέτει δικό της  stand (Β16) στο Περίπτερο 13 (συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ.) όπου θα συστεγάζονται και οι συνεργαζόμενες Ενώσεις

Παράλληλα η Ένωσή μας έχει προγραμματίσει Β2Β συναντήσεις με 20 byers και agents  από εξειδικευμένες αγορές του εξωτερικού με έμφαση στις ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Τα μέλη μας που θα παρευρεθούν στην Έκθεση θα μπορούν δωρεάν να έχουν πρόσβαση στο stand της Ένωσής μας και να προωθήσουν διαφημιστικό υλικό για τις επιχειρήσεις τους και τα επιμέρους αξιοθέατα της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ένωση μέσω e mail (president@topel.gr) ή  τηλεφωνικώς (κ. Κων/νο Μαρινάκο στο 6932 568559)

Με εκτίμηση

Κων/νος Μαρινάκος

Πρόεδρος ΕΞΑ -ΤΟΠ