Αρχική Ν. Αργολίδος Στις φυλακές Ναυπλίου 35χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του Μιχάλη...

Στις φυλακές Ναυπλίου 35χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Συνελήφθη Έλληνας οπαδός, με ένταλμα για συμμετοχή στα ακραίας βίας επεισόδια στο Βόλο, ενώ DNA του είχε προκύψει σε εξέταση πειστηρίων στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, συνελήφθη ο 35χρονος  καθώς σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για τα επεισόδια στο Βόλο το 2017, με καταδικαστική απόφαση σε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών και χρηματική ποινή €700. Σύμφωνα με την απόφαση, η ποινή δεν αναστέλλεται, δε μετατρέπεται και τυχόν έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο 35χρονος οπαδός οδηγήθηκε, ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών στο Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων, η οποία εξέδωσε την παραγγελία για φυλάκιση κατάδικου προς το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες o 35χρονος είχε εξετασθεί μετά τα ακραίας βίας επεισόδια χουλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη βραδιά (07/08) της δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Ο ίδιος είχε αναφέρει ότι το ένα από τα δύο μαχαίρια που είχαν κατασχεθεί στο χώρο της αιματηρής συμπλοκής Κροατών και οπαδών της ΑΕΚ, του ανήκε.

Στο ένα μαχαίρι, κατά την εξέτασή του στα Εργαστήρια της ΔΕΕ είχε απομονωθεί δείγμα αίματος του θύματος, και ορφανό DNA , το οποίο οι ερευνητές της υπόθεσης, εξετάζουν ώστε να ταυτοποιήσουν. Το δεύτερο μαχαίρι που κατασχέθηκε στο χώρο, ήταν επίσης καλυμμένο με το αίμα του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες o 35χρονος οπαδός της ΑΕΚ, είχε καταγραφεί σε μαζική μετακίνηση οπαδών της γηπεδούχου να τρέχει μαζί με το Μιχάλη Κατσουρη, ενώ διακρίνεται να κρατάει ασημί μαχαίρι και συμμετείχε στην ακραίας βίας συμπλοκή των Κροατών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τους οπαδούς της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια .

Ωστόσο στο υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι Ελληνικές Αρχές δεν έχει καταγραφεί η σκηνή της φονικής επίθεσης, και το πεδίο της έρευνας εστιάζεται στο δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.