Αρχική Ν. Αρκαδίας Νέα έργα για την Αρκαδία ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Νέα έργα για την Αρκαδία ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.

Η Επιτροπή προέβη στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη για

α) τα προϋπολογισμού 500.000 ευρώ αντιπλημμυρικά έργα και έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Μεγαλόπολης,

β) τις προϋπολογισμού 300.000 ευρώ εργασίες αποκατάστασης βλαβών και συντηρήσεων με σκοπό την οδική ασφάλεια του οδικού δικτύου της Αρκαδίας και

γ) το προϋπολογισμού 200.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της βατότητας στην επαρχιακή οδό Μουριά – Πουρναριά και δρόμων που συμβάλλουν (προς Κυράς Γεφύρι).

Ενέκρινε ακόμα, την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 400.000 ευρώ έργο που αφορά στην κατασκευή νέων υποδομών στο αθλητικό κέντρο του Παράλιου Αστρους, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Κατά τη συνεδρίασή της σήμερα, εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της βατότητας στην επαρχιακή οδό Μεγαλόπολης – Λυκαίου μέσω Θωκνίας.