Αρχική Eπικαιρότητα Μέχρι πότε παρατείνεται η δωρεάν διέλευση οχημάτων από Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου,...

Μέχρι πότε παρατείνεται η δωρεάν διέλευση οχημάτων από Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, Ιόνια Οδό, Ε65 και στο τμήμα από Νίκαια – Πελασγία

Νέα παράταση παίρνει η δωρεάν διέλευση από τα διόδια δεδομένου ότι κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός για πολλοστή ημέρα λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, έως το Σάββατο στις 6 π.μ. παρατείνεται η δωρεάν διέλευση οχημάτων από τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στα διόδια της Εγνατίας Οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιόνια Οδό, κατά μήκος της Ιόνιας Οδού και του αυτοκινητόδρομου Ε65 και στις δυο κατευθύνσεις, ύστερα από νέα εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

Αντίτιμο δεν θα καταβάλλεται ούτε στα διόδια του αυτοκινητοδρόμου «Αιγαίου», στο τμήμα από Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο (Πελασγία), συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην εν λόγω περιοχή.

Σημειώνεται ότι οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων. Το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.

 

Προηγούμενο άρθροΤο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στηρίζει την δράση της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος για τη δωρεά Μυελού των Οστών
Επόμενο άρθροΣτέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Δήμου Τρίπολης | Εγκαίνια την Παρασκευή