Αρχική Περ. Πελοποννήσου Η απόλυτη κυριαρχία του Πτωχού στην Πελοπόννησο και η συντριβή Τατούλη

Η απόλυτη κυριαρχία του Πτωχού στην Πελοπόννησο και η συντριβή Τατούλη

Η δυσπιστία κάποιων νεοδημοκρατών στο πρώτο άκουσμα του ονόματος του Δημήτρη Πτωχού για την Πελοπόννησο έχει αντικατασταθεί από αισιοδοξία και σιγουριά νίκης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατάφερε το ακατόρθωτο το λίγο διάστημα που έχει πάρει το χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσει το άκρως επιτυχημένο έργο του Παναγιώτη Νίκα σε μία μόλις θητεία.

Ο Δημήτρης Πτωχός είναι μεθοδικός και προγραμματισμένος για την θέση που του ανατέθηκε να διεκδικήσει απέναντι στο φτωχό και πολυπαιγμένο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη που εκτός κάποιων λίγων εξαιρέσεων δεν έχει να προσφέρει τίποτα νέο, ή τουλάχιστον κάτι που δεν είδαν οι Πελοποννήσιοι τα εννέα χρόνια που διοίκησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας έχει πρόγραμμα και όραμα, έχει οργανωμένο σχέδιο, και πάνω απ’ όλα έχει όρεξη και διάθεση να φτάσει την Πελοπόννησο εκεί που της αξίζει. ‘Ηδη καταφέρνουμε να αφουγκραζόμαστε την μαζική απόφαση των Πελοποννήσιων να εμπιστευτεί την επόμενη πενταετία σε μία περιφερειακή αρχή που θα συντρίψει όπως φαίνεται μια και καλή το παλιό και παρωχημένο σύστημα του Πέτρου Τατούλη.

Σ.Μπαλή