Αρχική Ν. Κορινθίας Κατάθεση στο Πρωτοδικείο Κορίνθου της υποψηφιότητας του συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Κατάθεση στο Πρωτοδικείο Κορίνθου της υποψηφιότητας του συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

smart

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 Η δήλωση του κου Νίκου Σταυρέλη

 “Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνω στους συμπολίτες μας την κατάθεση στο Πρωτοδικείο Κορίνθου της υποψηφιότητας του συνδυασμού μας «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».

 

Ένας συνδυασμός υπερπλήρης με 300 συνολικά υποψήφιους σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Κορινθίων και σε όλες ανεξαιρέτως τις 22 δημοτικές κοινότητές μας, (89 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, 210 υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι, πλέον του επικεφαλής).

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες υποψηφίους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση και στους συμπολίτες μας που δεν καταφέραμε να είναι υποψήφιοι λόγω υπερκάλυψης του ανώτατου αριθμού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνεργάτες μου που άοκνα με στηρίζουν και έφεραν σε πέρας όλο αυτό το εγχείρημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις γυναίκες που πλαισιώνουν το συνδυασμό μας και υπερκαλύψαμε τις ποσοστώσεις του 40%.

Είναι το ψηφοδέλτιο με τον ανώτατο αριθμό υποψηφίων (300) που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του Δήμου μας.

Κοιτάμε μπροστά .

 

Η νίκη πλησιάζει στις 8 Οκτώβρη.”

smart

 

 

 

 

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

          ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                           ΚΟΡΙΝΘΟΣ 31/08/2023

Προηγούμενο άρθροΤέλος επιτηδεύματος: Πώς θα το σβήσουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες – Πάνω από 66.000 το πέτυχαν φέτος
Επόμενο άρθροΤραγωδία στα Τέμπη: Πτυχιούχος Νομικής ο 23χρονος Κυπριανός, θύμα του δυστυχήματος