Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν με μαχαίρι και τραυμάτισαν οδηγό που έμεινε από...

Πάτρα: Ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν με μαχαίρι και τραυμάτισαν οδηγό που έμεινε από βλάβη

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 33χρονος που δέχθηκε επίθεση από δύο ανήλικους Ρομά μόλις 13 χρόνων με μαχαίρι τη Δευτέρα, όταν άφησε το αυτοκίνητό του στην Πάτρα λόγω βλάβης, κάλεσε οδική βοήθεια που το παρέλαβε και ξεκίνησε με τα πόδια για το σπίτι του.
Τα δύο ανήλικα παιδιά τον εντόπισαν να περπατάει στον κόμβο Κουρτέση και άρχισαν να τον ακολουθούν και να τον προκαλούν. Όταν ο 33χρονος αντέδρασε, ο ένας ανήλικος τον χτύπησε με μία λεπίδα στο χέρι τραυματίζοντάς τον και αναγκάστηκε να καταφύγει αιμόφυρτος σε ένα μίνι μάρκετ ζητώντας βοήθεια. Όμως, οι δύο 13χρονοι τον ακολούθησαν και τον τραυμάτισαν και στα πλευρά με τη λεπίδα, ευτυχώς ελαφρά.

Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστων. Η επίθεση καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος κι έτσι ταυτοποιήθηκε ο ένας 13χρονος ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο όταν απείλησε να χτυπήσει έναν οδηγό επειδή έκανε παρατήρηση σε άλλους ανήλικους Ρομά που πετούσαν πέτρες στα διερχόμενα οχήματα. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκε και οι αναζητήσεις συνεχίζονται.