Αρχική Eπικαιρότητα Φωτιές στην Ελλάδα: Ομάδα 31 ατόμων από την Κύπρο στα πύρινα μέτωπα...

Φωτιές στην Ελλάδα: Ομάδα 31 ατόμων από την Κύπρο στα πύρινα μέτωπα για τη μάχη της κατάσβεσης

Ομάδα που αποτελείται από 31 άτομα αποστέλλει η Κύπρος στα μέτωπα της φωτιάς στην Ελλάδα, προκειμένου να συμβάλει στις προσπάθειες κατάσβεσης, έπειτα από σχετικό αίτημα. Στην αποστολή συμμετέχουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Άμυνας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Όπως ανέφερε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (25.08.23) ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής σε ανάρτησή του στο Twitter “αναχωρεί τώρα για την Ελλάδα η Κυπριακή αποστολή για υποστήριξη στην κατάσβεση πυρκαγιών μετά από συντονισμένες προσπάθειες των αρμόδιων Κρατικών Υπηρεσιών και ιδιαίτερα του υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κύπρου και της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ‘Αννας Κουκκίδη – Προκοπίου. Η αποστολή αποτελείται από 31 άτομα (13 από Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, 13 από Πολιτική ‘Αμυνα και 5 από Υπηρεσία Ασθενοφόρων).

Τους ευχόμαστε να είναι ασφαλείς και η υποστήριξη τους στους συναδέλφους μας στην Ελλαδα που αγωνίζονται εδώ και μέρες για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων να είναι όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητική. Ο Αρχιπύραρχος Π.Υ κ. Ν. Λογγίνος και η Υπεύθυνη Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Ρ. Κωνσταντίνου ευχήθηκαν στην αποστολή Καλή επιτυχία”.