Αρχική Ν. Κορινθίας “Πνοή Δημιουργίας”: 58η ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού

“Πνοή Δημιουργίας”: 58η ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Υποδεχόμαστε με χαρά δύο ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την Πνοή Δημιουργίας στις προσεχείς εκλογές.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο Ανδρέας είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου στον τομέα Πληροφορικής και Τουριστικών Επαγγελμάτων και έχει εργαστεί σε τουριστικές μονάδες σε Πόρτο Χέλι και Ελούντα και ως βοηθός Μηχανικού σε μονάδες παραγωγής φυσικού αερίου σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Γεννήθηκε το 1993 στο Σοφικό Κορινθίας. Είναι υιός του Κώστα και της Μαργαρίτας και εργάζεται στην οικογενειακή τους επιχείρηση “ Το Κουτούκι του Τσαμπάση” στο Σοφικό. Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Πανσολυγειακού και ήταν μέλος της διοικήσεως της ομάδας.

Ενώ διεκδικεί για πρώτη φορά την ψήφο των Κορινθίων δημοτών, η πολιτική του ζύμωση και το ενδιαφέρον για τα κοινά έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού ο πατέρας του Κωνσταντίνος Γεωργίου (Τσαμπάσης), ο Ταχυδρόμος του Σοφικού, έχει διαγράψει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην Πρώην Κοινότητα Σοφικού και στον τέως Δήμο Σολυγείας, έχει εκλεγεί κατά το παρελθόν Αντιπρόεδρος Κοινότητας, Αντιδήμαρχος και έχει διατελέσει πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Ανδρέας οραματίζεται έναν ευρωπαϊκό Δήμο όπου προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος απ’ όπου και αν προέρχεται, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και επιδιώκοντας την πρόοδο, την ευημερία και την κοινωνική συνοχή του Δήμου μας.

 

Ο Ανδρέας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

 

 

ΜΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Η Παναγιώτα είναι Δημοτική Υπάλληλος, εργάζεται και προσφέρει τις υπηρεσίες της επί 20 συναπτά έτη στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”. Είναι απόφοιτη του ΔΙΕΚ Κορίνθου με ειδικότητα ΔΕ βοηθός νοσηλευτών. Είναι μόνιμη κάτοικος του Σοφικού Κορινθίας.

Έχει ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένη τοπική σύμβουλος της ΔΚ Σολυγείας με τον συνδυασμό “Πορεία Ευθύνης”(2010-2014). Ασχολείται και είναι εξαιρετικά δραστήρια με τα κοινά του τόπου καθώς πιστεύει ότι η περιοχή μπορεί να αποκτήσει περισσότερη ζωή και να αναδειχθεί περισσότερο. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σολυγείας “Λέλα Ιατρίδη”, Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Σολυγείας από την ίδρυση του και συνεχίζει ενεργά ως Πρόεδρος του Συλλόγου.

Η αγάπη για τον τόπο της, η θέλησή της για προσφορά και η άποψη της ότι ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι δεν θα πρέπει να αδιαφορούν για τον τόπο τους αλλά χρειάζεται να συμμετέχουν ενεργά, την οδήγησαν στην τιμητική πρόταση του Νίκου Σταυρελη να είναι υποψήφια στον Συνδυασμό “Πνοή Δημιουργίας”.

Η Γιούλα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Σοφικού.

 

Πάμε μαζί, πάμε δυνατά. Η Κόρινθος μπροστά!

 

 

 

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

          ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                           ΚΟΡΙΝΘΟΣ 22/08/2023