Αρχική Χωρίς κατηγορία Νέα Φιλαδέλφεια: Τα στοιχεία που έχει εντοπίσει η ΕΛΑΣ στα κινητά τηλέφωνα...

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα στοιχεία που έχει εντοπίσει η ΕΛΑΣ στα κινητά τηλέφωνα των 105 συλληφθέντων

στό, τα δείγματα DNA από τα ρούχα του 29χρονου ή από τα νύχια του είναι εξαιρετικά δύσκολο να ταυτοποιηθούν με αυτά των συλληφθέντων.

Για ευκαιριακή, στιγμιαία επίθεση σε βάρος του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, χωρίς να έχει προηγηθεί συμπλοκή μεγάλης διάρκειας, μιλούν οι αστυνομικές Αρχές που διερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα με τα συμπεράσματα που προκύπτουν.

Η μοιραία επίθεση έχει συντελεστεί, όπως τουλάχιστον συμπεραίνουν, στο πρώτο στάδιο επαφής των οπαδών της ΑΕΚ με τους Κροάτες χούλιγκανς. Ο δράστης φαίνεται να έχει πλήξει τον 29χρονο χωρίς να έχει υπάρξει σωματική επαφή ή συμπλοκή αναμεσά τους.

«Καταπέλτης» είναι τα εντάλματα προσωρινής κράτησης που εξέδωσαν οι ανακριτικές αρχές για τους 105 κατηγορούμενους στην υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, με τους προφυλακισθέντες να κρίνονται ως ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων και ύποπτοι φυγής.

«Δεν θα μείνει ατιμώρητος για το κακό που έκανε στο παιδί μου»

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό», είπε, μιλώντας στο Star η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη. Σε ερώτηση σχετικά με το τι θα έλεγε στον δολοφόνο του παιδιού της εάν τη βλέπει, απάντησε: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος».

«Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήγα στο νοσοκομείο και το έμαθα. Εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ», συνέχισε.

Όπως είπε η μητέρα του Μιχάλη, γύρισε από τη δουλειά του, ξεκουράστηκε και μετά της είπε ότι θα πάει για καφέ στην καφετέρια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

«Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του», είπε συντετριμμένη η μητέρα του Μιχάλη.

Όπως είπε, πιστεύει ότι θα βρεθούν αυτοί που σκότωσαν τον γιο της και ξέσπασε: «Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί. Θα βρεθεί (σ.σ. ο δολοφόνος). Θα βρεθεί, πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου».