Αρχική Ν. Αργολίδος Εκδηλώσεις για όλες τις προτιμήσεις και τις ηλικίες από την Κοινωφελή Επιχείρηση...

Εκδηλώσεις για όλες τις προτιμήσεις και τις ηλικίες από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών

Χαρούμενος δηλώνει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης αφού οι εκδηλώσεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Άργους Μυκηνών έχουν επιτυχία και η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη. 

Εκδηλώσεις που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και όλες τις ηλικίες έχει διοργανώσει η ΚΕΔΑΜ και για τις επόμενες ημέρες.

18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

· Αχλαδόκαμπος, ώρα 8:30μμ, «Παράσταση Καραγκιόζη».

· Κουρτάκι, ώρα 10μμ, «Λαϊκό Γλέντι» με τους Νατάσα Γκολφίνου, Γιάννη Δρίτσα, Αδριανό Γκολέμη. Στο κλαρίνο ο Λευτέρης Χριστόπουλος. Στο μπουζούκι ο Χρήστος Κούτρας.

· Μύλοι (εκκλησία Αγ. Αποστόλων), ώρα 9μμ, «Λαϊκοδημοτική Βραδιά» με τους Μάριο Μαρέλη, Εβελίνα Κατσιάκου, Κώστα Μούντριζα και Βασίλη Διαμαντή στο κλαρίνο.

19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

· Τα ΚΙΑΝΑ 2023 που οργανώνει ο Μορφωτικός σύλλογος Ν. Κίου σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΔΑΜ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνεχίζονται. Κίος (προαύλιο Δημοτικού Σχολείου), ώρα 8:30μμ, «Παραδοσιακό Μικρασιάτικο Γλέντι» με τους Άρτεμις Ματαφιά στο τραγούδι, Ιωάννα Ρήγα στο Σαντούρι, Κυριάκο Γκουβέντα στο βιολί, Βασίλη Σμάνη στο λαούτο & το τραγούδι. Συμμετέχει το Χορευτικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Ν. Κίου. Είσοδος ενίσχυσης: 2 ευρώ

21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

· Χώνικας, ώρα 9μμ, «Λαϊκή Βραδιά» με τον Μάριο Μαρέλη και την Ιωάννα Καρρά.