Αρχική Ν. Κορινθίας “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”: Τέσσερις νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό του Νίκου Σταυρέλη

“ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”: Τέσσερις νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό του Νίκου Σταυρέλη

Υποδεχόμαστε με χαρά τέσσερις ακόμα υποψηφίους στην παράταξή μας, Πνοή Δημιουργίας, τους: Γαρδίκη Αρετή, Κριτσιδήμα – Βλούτη Γεωργία, Μαυραγάνη Σπύρο και Τσέκα Παυλίνα.

🔴Η Αρετή είναι αστυνομικός, παντρεμένη με τον επίσης αστυνομικό Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο και έχουν τέσσερα παιδιά, δύο φοιτητές και δύο μαθητές Λυκείου. Γεννήθηκε στην Βόνιτσα και διαμένει με την οικογένεια της στο Λέχαιο.

Θέλει να προσφέρει στον τόπο της και για αυτό αποφάσισε να συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την Πνοή Δημιουργίας και με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Σταυρέλη, “έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα μπορεί να προσφέρει τις απαραίτητες λύσεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Λέχαιο”.

Η Αρετή είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Λεχαίου.

🟡Η Γεωργία έχει απασχοληθεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Κατοικεί μόνιμα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Βλουτή και έχουν δύο παιδιά. Είναι απόφοιτη Γενικού Λυκείου, των Σχολών Ωμέγα στη Μηχανογραφημένη Λογιστική και Σχολής Μακιγιάζ Αυγερινόπουλου και επιθυμεί να συνδράμει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εξέλιξη του τόπου της.

Η Γεωργία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

🟢Ο Σπύρος είναι απόφοιτος ΤΕΕ Μηχανολόγος-Ψυκτικός και έχει απασχοληθεί σε πολλές εταιρείες στον τομέα του. Κατοικεί μόνιμα στον Κάτω Άσσο και δηλώνει ότι θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να δει τον τόπο του να ανθίζει.

Ο Σπύρος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

🟠Η Παυλίνα είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, ένα τομέα στον οποίο εργάζεται εδώ και χρόνια. Ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του ιστορικού κέντρου της πόλης και θέλει να δει την Κόρινθο να είναι ισάξια με πόλεις που είναι πρωτοπόρες στο κομμάτι του τουρισμού.

Είναι παντρεμένη με τον Τόλη Παπανικολάου, ιδιωτικό υπάλληλο και πρώην ποδοσφαιριστή, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την Αγαθονίκη και τον Γιωργομάριο. Διαμένουν μόνιμα στον Άγιο Γεώργιο.

Η Παυλίνα θα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Κορίνθου.

Είναι μεγάλη μας τιμή που μπορούμε μαζί να αλλάξουμε σελίδα για την Κόρινθο και να προχωρήσουμε μόνο μπροστά!