Αρχική Ν. Κορινθίας 51η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

51η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

1.ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

 

Ευχαριστώ πολύ τον Φώτη για τη συμπαράταξή του για άλλη μία φορά με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

 

Ο Φώτης είναι γέννημα θρέμμα Κορίνθιος και ανήκει σε μια από τις παλαιότερες οικογένειες της πόλης.

Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Βασιλείου, καθηγήτρια και έχουν ένα γιο τον Γιώργο απόφοιτο του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Για πολλά χρόνια διατηρούσε κατάστημα γεωργικών μηχανημάτων καθώς και επιτυχημένα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (LOFT, ASPETTO).

Η πρώτη του ενασχόληση με τα τοπικά δρώμενα του τόπου μας λαμβάνει χώρα το 1990 και από εκεί και έπειτα διαγράφεται μια ομολογουμένως επιτυχημένη αυτοδιοικητική πορεία.

Μεταξύ άλλων διατέλεσε αντιδήμαρχος επι Δημαρχίας Τάκη Δαλακλείδη. Αντινομάρχης με Νομάρχη τον Άγγελο Μανωλάκη καθώς και Δημοτικός Σύμβουλος έως το 2006.

Διακρίνεται για την εθελοντική του δράση καθώς συμμετέχει πολλά χρόνια στα αθλητικά δρώμενα και ιδιαίτερα στο Μπάσκετ.

Ο Φώτης επέλεξε από το 2019 τον Νίκο Σταυρέλη γιατί διέκρινε σε αυτόν το ήθος και την εντιμότητα του καθώς και την αγωνιστική του διάθεση.

 

Ο Φώτης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

 

2.ΚΛΕΤΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Με ικανοποίηση ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κλέτα για το Τοπικό Συμβούλιο Σοφικού.

 

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στο Σοφικό και ζεί μόνιμα στον τόπο καταγωγής του.

Είναι έγγαμος με τη Φωτεινή Πίτσα , έχουν τρία παιδιά και διατηρούν καταστήματα ελαστικών σε Ισθμό και Σοφικό.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά είναι πάντα προτεραιότητά του, γι΄ αυτό και η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε από πολύ νωρίς.

Έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Σολυγείας το 2002 και το 2006 και διετέλεσε Αντιδήμαρχος την περίοδο 2002-2006.

Κατά τις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014 εξελέγη στον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων και διετέλεσε πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σοφικού την περίοδο 2011-2016.

Το 2019 επανεξελέγη κοινοτικός σύμβουλος στην κοινότητα Σοφικού για την περίοδο 2019-2023.

Με ενεργή συμμετοχή και εθελοντικές δράσεις σε διάφορες συλλογικότητες του τόπου (Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Σολυγείας, Πολιτιστικός Σύλλογος Σολυγείας, εκκλησιαστικό συμβούλιο Σοφικού κ.ά.) επιθυμεί να προσφέρει για την επίτευξη του κοινού στόχου για ένα σύγχρονο Δήμο Κορινθίων της προοπτικής και της εξέλιξης.

Με την εμπειρία που διαθέτει, την αγωνιστικότητα που τον διακατέχει και την εργατικότητα που τον διακρίνει, είναι αποφασισμένος να προσφέρει στο πλευρό του οραματιστή και ικανού να διοικήσει Νίκου Σταυρέλη, όσα μπορεί και αξίζουν στο δυναμικό χωριό του και στο Δήμο γενικότερα.

Ο Παναγιώτης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Σοφικού.

 

3.ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

 

Με ευχαρίστηση ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιώργου Ρουστέμη στο Τοπικό Συμβούλιο Αρχαίας Κορίνθου.

 

Ο Γιώργος είναι 59 ετών, παντρεμένος με 2 παιδιά. Τον Χρήστο πτυχιούχο Ιστορίας και Αρχαιολογίας ο οποίος σήμερα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και την Γεωργία φοιτήτρια τρίτου έτους στην Ψυχολογία. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι μόνιμος κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου. Έχει διατελέσει τρία χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 12ου δημοτικού σχολείου και είναι μέλος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

 

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αρχαίας Κορίνθου.

 

4.ΣΑΙΣΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 

Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στο Τοπικό Συμβούλιο Άσσου.

 

Ο Νίκος κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο Αργολίδος (Πλατάνι) και μεγάλωσε στον Άσσο Κορινθίας. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Πετροπούλου με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Εργάζεται επί 29 έτη στη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του σωματείου εργαζομένων της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ και ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων. Επί σειρά ετών διετέλεσε ενεργό μέλος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Άσσου προσφέροντας προσωπική εργασία. Είναι ενεργό μέλος σε εθελοντικές δράσεις.

Ο Νίκος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.

 

 

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

          ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                           ΚΟΡΙΝΘΟΣ 10/08/2023