Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Οκτώ συλλήψεις σε Ρίο και δυτική Αχαΐα για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου...

Πάτρα: Οκτώ συλλήψεις σε Ρίο και δυτική Αχαΐα για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας

Oκτώ άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία σε παραλιακές περιοχές του Ρίου και της δυτικής Αχαΐας, τα οποία κατηγορούνται για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας.

Ειδικότερα, στην περιοχή του Ρίου συνελήφθησαν έξι άτομα που λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από ελέγχους που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν τοποθετήσει κατά περίπτωση τραπεζοκαθίσματα, ανάκλιντρα, πουφ και ομπρέλες, καταλαμβάνοντας παράνομα έκταση του αιγιαλού, χωρίς να έχουν άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Επίσης, σε παραλιακή περιοχή της δυτικής Αχαΐας συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα που λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και καντίνα, αντίστοιχα, διότι, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από μεικτό κλιμάκιο της Κτηματικής Υπηρεσίας της αστυνομίας και του λιμεναρχείου, διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος συλληφθείς είχε τοποθετήσει ξαπλώστρες με ομπρέλες σε κοινόχρηστο τμήμα του αιγιαλού χωρίς να κατέχει άδεια, ενώ ο δεύτερος συλληφθείς είχε τοποθετήσει ξύλινο στέγαστρο στον αιγιαλό χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΆφησε την 4χρονη κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο για να πάει σούπερ μάρκετ – Έσπασαν το τζάμι και την απεγκλώβισαν
Επόμενο άρθροΚόρινθος: Παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Πέμπτη 10/08