Αρχική Ν. Αργολίδος Καρπόδεση Ελιάς και αποζημιώσεις πυρηνόκαρπων στο επίκεντρο σειράς συσκέψεων του Γιώργου Γαβρήλου...

Καρπόδεση Ελιάς και αποζημιώσεις πυρηνόκαρπων στο επίκεντρο σειράς συσκέψεων του Γιώργου Γαβρήλου στην Αργολίδα

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο βουλευτής Αργολίδας με φορείς της περιοχής αναφορικά με το μεγάλο πρόβλημα της καρπόδεσης της ελιάς λόγω υψηλών θερμοκρασιών και άκαιρων βροχοπτώσεων κατά την περίοδο της καρπόδεσης, αλλά και της μη καταβολής αποζημιώσεων για τις καταστροφές που είχαν υποστεί στην αρχή του έτους οι παραγωγοί πυρηνόκαρπων της Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γαβρήλος συνοδευόμενος από τον Συντονιστή του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Φάνη Κουρεμπέ και από τον υπεύθυνο της ΝΕ Αργολίδας για τα Αγροτικά, Χρήστο Στάθη συναντήθηκε με μέλη και τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Χούνης Αργολίδας, κ. Καραντζούλη.

Στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα της μεγάλης καταστροφής της ανθοφορίας της ελιάς, που πρόκειται να επηρεάσει καταλυτικά την παραγωγή των ελαιόδεντρων και το εισόδημα των παραγωγών για αυτή τη χρονιά.

Τα ίδια προβλήματα, επίσης, τέθηκαν στον Βουλευτή και από αγρότες της περιοχής του Αχλαδοκάμπου αλλά και από άλλες περιοχές του Νομού.