Αρχική Eπικαιρότητα Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι φωτιές και ο νέος καύσωνας στην ατζέντα της σύσκεψης...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι φωτιές και ο νέος καύσωνας στην ατζέντα της σύσκεψης στο υπ. Πολιτικής Προστασίας

Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην διάρκειας 45 λεπτών σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, τον αρχηγό και τους επιτελείς της Πυροσβεστικής ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης που είναι σε εξέλιξη στις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα και κυρίως για τα μέτωπα στη φωτιά της Δυτικής Αττικής και στη Ρόδο.

Επίσης έγινε σχεδιασμός για τις επόμενες ημέρες καθώς αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες με ακραίες θερμοκρασίες και πολύ χαμηλά ποσοστά υγρασίας.

Στη σύσκεψη μαζι με την ηγεσία της πυροσβεστικής συμμετείχαν Βασίλης Κικίλιας, Βαγγέλης Τουρνάς, Νότης Μηταράκης, Άκης Σκέρτσος, Χρήστος Τριαντόπουλος, Θανασης Κοντογεώργης και Βασίλης Παπαγεωργιου.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και το απόγευμα της Τρίτης μετά την εσπευσμένη επιστροφή του από τις Βρυξέλλες.

Δείτε φωτογραφίες

syntonistiko-1
syntonistiko-2
syntonistiko-3