Αρχική Eπικαιρότητα Φρίκη από το άγριο έγκλημα με τον τεμαχισμένο άνδρα – Πέταξαν τα...

Φρίκη από το άγριο έγκλημα με τον τεμαχισμένο άνδρα – Πέταξαν τα μέλη του σε διάφορες σακούλες

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά από το μεσημέρι της Τρίτης (18/7) για τη διαλεύκανση του εγκλήματος το οποίο αποκαλύφθηκε τυχαία κατά την διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι στη διαλογή, είδαν από μια σακούλα να βγαίνει ένα ανθρώπινο κεφάλι και άμεσα ενημέρωσαν τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι επρόκειτο για κεφάλι γυναίκας, τελικά διαπιστώθηκε ότι είναι κεφάλι μελαχρινού άνδρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30 – 40 ετών. Μάλιστα, η κατάσταση του μακάβριου ευρήματος υποδηλώνει ότι το αποτρόπαιο έγκλημα εκτιμάται ότι έγινε το τελευταίο δεκαήμερο.

haniaa
hania

 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι αστυνομικές Αρχές που διερευνούν την υπόθεση θεωρούν ως δεδομένο ότι τα υπόλοιπα μέλη του– προς το παρόν- αγνώστου ταυτότητας άντρα, θα έχουν διαμοιραστεί σε άλλες σακούλες και οι σχετικές έρευνες συνεχίζονται.

Κρίσιμο επίσης είναι να εξακριβωθεί και η προέλευση του απορριμματοφόρου, καθώς στο εργοστάσιο πηγαίνουν απορρίμματα από όλους τους Δήμους του νομού Χανίων. Σημειώνεται ότι στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ εκτός από την Αστυνομία, μετέβη και ιατροδικαστής, ενώ να σημειωθεί ότι στις αστυνομικές Αρχές δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση. Πάντως, η εξιχνίαση του εγκλήματος θεωρείται ιδιαίτερης δυσκολίας.