Αρχική Ν. Αρκαδίας Τζιούμης από το Στενό: «Στόχος μας να κρατήσουμε “ζωντανά” τα εξαιρετικά κτίρια...

Τζιούμης από το Στενό: «Στόχος μας να κρατήσουμε “ζωντανά” τα εξαιρετικά κτίρια των σχολείων του Δήμου Τρίπολης»

Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς και ο αγιασμός στο ανακαινισμένο πρώην δημοτικό σχολείο πραγματοποιήθηκαν, την Παρασκευή (14/7/2023), στην τοπική κοινότητα Στενού του Δήμου Τρίπολης

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Στενού, Ελένη Πρϊιμάδη μίλησε συγκινημένη για την εξέλιξη αυτή και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης και τη δημοτική αρχή για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση αυτών των έργων για το Στενό, ενώ προανήγγειλε ειδική εκδήλωση για τους αδερφούς Μπάκαλα στο άμεσο μέλλον.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημείωσε: «Είναι μια χαρούμενη μέρα, διότι ένας στόχος που είχε τεθεί από την Πρόεδρο και το τοπικό συμβούλιο, ολοκληρώνεται. Τα κτίρια των σχολείων μας σε όλα τα χωριά μας είναι πολύ αξιόλογα και είναι μεγάλη πρόκληση να μπορέσουμε να τα διατηρήσουμε αυτά τα κτίρια.

Οφείλουμε να τα αξιοποιήσουμε και να τα κρατήσουμε «ζωντανά». Το Στενό είναι ένα από τα μεγάλα, παραγωγικά χωριά του δήμου μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ίδρυμα Μπάκαλα για την προσφορά του διαχρονικά στο χωριό και σε όλο τον Δήμο Τρίπολης, αφού πολλά παιδιά έχουν σπουδάσει με χρήματα του Ιδρύματος Μπάκαλα κι ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.

Είναι υποχρέωση μας να οργανώσουμε ένα αφιέρωμα στους αδερφούς Μπάκαλα.»