Αρχική Περ. Πελοποννήσου To ΠΑΣΟΚ κατεβάζει βαρύ όνομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου διεκδικώντας πρωτιά

To ΠΑΣΟΚ κατεβάζει βαρύ όνομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου διεκδικώντας πρωτιά

Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται λέει ο λαός και έχει άμεση ανταπόκριση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και όπου λύκος θα βάλουμε το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ που φαίνεται πως ορθώς εκμεταλλεύεται την διχοτόμηση της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την φημολογούμενη κάθοδο του Δημήτρη Πτωχού.

Η αδύναμη υποψηφιότητα του Πτωχού έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στο Μαξίμου μιας και οι βουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι του Νίκα, δήμαρχοι, πρόεδροι επιμελητηρίων και άλλων φορέων δίνουν ασυζητητί στο Μαξίμου το όνομα του νυν Περιφερειάρχη.

Έτσι και στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ βλέποντας την ισχνή αυτή φημολογούμενη υποψηφιότητα ψάχνουν το όνομα εκείνο που θα καταφέρει να διεκδικήσει το πέρασμα στον δεύτερο γύρο και γιατί όχι και την πρωτιά. ‘Ενα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι και εκείνο του Γιάννη Μανιάτη που από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015, διετέλεσε Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στην κυβέρνηση συνεργασίας του πρωθυπουργού Αντωνίου Σαμαρά.