Αρχική Περ. Πελοποννήσου Βαθύς διχασμός στη Νέα Δημοκρατία λόγω του Αντώνη Σαμαρα

Βαθύς διχασμός στη Νέα Δημοκρατία λόγω του Αντώνη Σαμαρα

Θα αποτελέσει έκπληξη αν αύριο το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώσει άλλον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου πλην του Δημήτρη Πτωχου που έχει ήδη αφήσει το Μαξίμου να διαρρεύσει. Θεωρούσαμε πως έστω και τελευταία στιγμή ο Πρωθυπουργός της χώρας θα έστρεφε την Πελοπόννησο σε μια νίκη για την Νέα Δημοκρατία αλλά και στην συνέχιση ενός έργου που πετυχημένα έχει ξεκινήσει ο Παναγιώτης Νικας.

Όλα τα μεγάλα έργα έχουν την υπογραφή του μετά από 9 χρόνια παντελούς απαξίωσης από τον Πέτρο Τατουλη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως οποιος εν ενέργεια Περιφερειάρχης θελήσει να συνεχίσει , θα έχει την πλήρη υποστήριξη από το κόμμα. Τι άλλαξε στην Πελοπόννησο και ο Παναγιώτης Νικας όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας;

Μα φυσικά η απάντηση είναι απλή και ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς . Έχει για άγνωστο λόγο σε εμάς πάρει επάνω του την Πελοπόννησο και αλλάζει υποψήφιους κατά το δοκουν. Ο πρώην Πρωθυπουργός όμως λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο καθώς αυτές τις μέρες έχει στηθεί ένα απέραντο αντισαμαρικο στρατόπεδο που αντιστέκεται και θα αντισταθεί ακόμη πιο δυναμικά στις εντολές εξαθλίωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η Νέα Δημοκρατία πιο διχασμένη από ποτε στην Πελοπόννησο δείχνει ανήμπορη να δεχτεί τέτοιας μορφής αλαζονικές τακτικές του Αντώνη Σαμαρα και των συνεργατών του. Βουλευτές , δήμαρχοι αλλά και η σημαντικότερη ομάδα που είναι οι ψηφοφόροι αρνούνται να πάνε ως πρόβατα για σφαγή και προτρέπουν τον Παναγιώτη Νικα σε κάθοδο χωρίς την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας που έτσι κι αλλιώς λίγη σημασία έχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.