Αρχική Περ. Πελοποννήσου Mε αλαζονεία αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία τις Περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο

Mε αλαζονεία αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία τις Περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο

Σύμφωνα με πληροφορίες του peloponnisosnews.gr, η συνάντηση των πέντε χωρικών αντιπεριφερειαρχών συν του Χρήστου Λαμπρόπουλου με στενούς συνεργάτες του Κυριακού Μητσοτάκη  σήμερα, ήταν επιθετική και άκρως αλαζονική από την πλευρά της κυβέρνησης.

Η επιλογή του Δημήτρη Πτωχού, έναντι του πολύ πετυχημένου και αγαπητού βουλευτή Κώστα Βλάση αλλά και του νυν Περιφερειάρχη με σωρεία έργων στη Πελοπόννησο Παναγιώτη Νίκα, τέθηκε αλαζονικά αλλά και επιθετικά ως τετελεσμένη απόφαση.

Η ερευνά μας συνεχίζεται και αναφορικά με το αν θα ερωτηθούν και οι βουλευτές των πέντε νομών της Πελοποννήσου, που όπως δείχνουν τα πράγματα λίγη αξία έχει μπροστά στις τελεσίδικες αποφάσεις τους.

Από την αρχή αυτής της ιστορίας επικαλούμαστε συνεχώς την τελική και με λογική, απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ειναι αδιανόητο για τους Πελοποννήσιους να χαριστεί η Πελοπόννησος στον πλέον αποτυχημένο Περιφερειάρχη που πέρασε ποτέ, Πέτρο Τατούλη. Και όλα αυτά γιατί η εκλογή του Δημήτρη Πτωχού είναι πιο μακρινή από το φεγγάρι…!

Σοφία Μπαλή