Αρχική Περ. Πελοποννήσου Πως η Νέα Δημοκρατία χάνει την Περιφέρεια Πελοποννήσου λόγω του Αντώνη Σαμαρά

Πως η Νέα Δημοκρατία χάνει την Περιφέρεια Πελοποννήσου λόγω του Αντώνη Σαμαρά

Μπορεί τα χρίσματα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις 13 Περιφέρειες της χώρας να μην έχουν δοθεί ακόμη, ωστόσο η φημολογία είναι έντονη τις τελευταίες μέρες ότι ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Πτωχός είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Ο Δημήτρης Πτωχός κατάγεται από την Μεσσήνη, είναι μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, δεν έχει διεκδικήσει ποτέ ψήφο πολίτη (ούτε σε 15μελές σχολείου), διατηρεί επιχειρήσεις διαφόρων αντικειμένων και έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Αθήνα.

Το ερώτημα γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ακόμη ανανεώσει την επιθυμία του Παναγιώτη Νίκα να συνεχίσει την πετυχημένη του πορεία στο τιμόνι της Περιφέρειας παρότι έχει δηλώσει στο παρελθόν πως όποιος εν ενεργεία Περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας θελήσει να συνεχίσει θα το κάνει. Και κάπου εδώ φαίνεται ότι μπαίνουν οι προτιμήσεις του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που πολιτικά αποδεδειγμένο θα οδηγήσει την Πελοπόννησο στην αγκαλιά του Πέτρου Τατούλη που βγαίνει και πάλι στο προσκήνιο ως σοβαρός παίκτης απέναντι στον άγνωστο Πτωχό. Και όταν λέμε άγνωστος το εννοούμε για ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Νίκας που το 2019 είχε ολοκληρώσει ήδη 3 θητείες ως πετυχημένος Δήμαρχος Καλαμάτας όργωσε προεκλογικά την Περιφέρεια Πελοποννήσου επί 8 ολόκληρους μήνες. Δεν υπήρξε πόλη και χωριό που να μην επισκεφτεί, που να μην γνωρίσει έναν έναν τους Δημάρχους, τους Προέδρους, τους φορείς και τους παράγοντες. ‘Ακουσε τα προβλήματά τους, αφουγκράστηκε τις αγωνίες τους και έκανε πράξη τις υποσχέσεις του.

Πως είναι δυνατόν να προλάβει ο άγνωστος Δημήτρης Πτωχός και ο Αντώνης Σαμαράς μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες να γνωρίσει, να περιοδεύσει και να πείσει τον κόσμο της Περιφέρειας;

Πως θα καταφέρει ο Αντώνης Σαμαράς να μην ναυαγήσει η Νέα Δημοκρατία σε μία Περιφέρεια που ήταν μπλε ακόμη και στα δύσκολα χρόνια του κόμματος; Πως θα καταφέρει με την υποψηφιότητα του άγνωστου χάκερ του Μαξίμου να κοπάσει τον διχασμό του έχει δημιουργήσει μόνος του στο κόμμα του 40%;