Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας υποδομές. Σύγχρονα, ασφαλή ποδοσφαιρικά γήπεδα για...

Κώστας Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας υποδομές. Σύγχρονα, ασφαλή ποδοσφαιρικά γήπεδα για τα παιδιά μας».

Πράξη έγινε από τον Δήμο Τρίπολης η τοποθέτηση κερκίδας στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τεγέας.

Τις εγκαταστάσεις του γηπέδου επισκέφθηκε την Τετάρτη (5/7/2023) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εξελισσόμενη προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Δήμου Τρίπολης.

«Το γήπεδο της Τεγέας είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και ολοκληρώθηκε με τη νυν. Χρησιμοποιείται ήδη από τις ομάδες και έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Τρίπολης.

Δέσμευσή μας ήταν να τοποθετήσουμε κερκίδα για τους θεατές. Το πράξαμε κι αυτό αναβαθμίζοντας έτσι το γήπεδο.

Επίσης, έχουμε αναλάβει δέσμευση απέναντι στον Τεγεατικό Σύνδεσμο για επιπλέον παρεμβάσεις. Παράλληλα, προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε κι άλλες αθλητικές υποδομές.

Στις 20 – 30 Ιουλίου θα προχωρήσει η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Λεβιδίου, καθώς και στο γήπεδο Φιλικών «Αναστάσιος Μουκάκης», με σκοπό τη νέα σεζόν να έχουμε τρία σύγχρονα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Είναι αλήθεια ότι ο Δήμος Τρίπολης υστερούσε σε ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις. Εμείς, ως δημοτική αρχή αναβαθμίσαμε τρία γήπεδα, ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να παίζουν σε ασφαλή γήπεδα.

Στο γήπεδο Φιλικών έχουμε σκοπό να επεκτείνουμε την κερκίδα.

Συνεχίζουμε…»

Προηγούμενο άρθροΚόβουν τα ταξίδια οι Ευρωπαίοι – Αντέχει η Ελλάδα
Επόμενο άρθροΠροσωπικό από Πυροσβεστική, Στρατό και ΟΤΑ σε κατεπείγουσα ανάγκη θα στελεχώνουν τα πληρώματα του ΕΚΑΒ